ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit waren de hoogtepunten voor Ledlenser op Carp Zwolle 2020!

Favoriet Favoriet
Dit waren de hoogtepunten voor Ledlenser op Carp Zwolle 2020!

De 2020 editie van Carp Zwolle was voor Ledlenser pas de tweede keer dat zij op deze beurs aanwezig waren. Qua naamsbekendheid zijn ze flink gegroeid en dat is niet zonder reden! Check in dit artikel de hoogtepunten van de beurs voor Ledlenser en wat zij ons karpervissers te bieden hebben.


Het team van Ledlenser aan het woord: Onlangs was het weer zover: Carp Zwolle, dé ontmoetingsplaats voor alle karpervissers en traditioneel de start van het nieuwe seizoen. Met recensies als “De nummer één van Europa”, “De grootste en de beste karperbeurs”, en “Subliem” trok men bij Ledlenser, ondersteunt door partner Wout Van Leeuwen, vol verwachting en enthousiasme naar Zwolle. Werden de verwachtingen ingelost? Absoluut! Waarom? Dat vertellen we hieronder.

De Ledlenser lampen werden met open armen ontvangen op Carp Zwolle!

Nieuw merk

Als relatief nieuw merk op de karpermarkt was het slechts de tweede deelname voor Ledlenser aan Carp Zwolle. De laatste jaren hebben we ons flink ingezet om verlichting voor de karpervisser te ontwikkelen en inmiddels hebben we een strakke range hoofdlampen staan, bestaande uit vijf verschillende modellen.

Voor ieder budget is er een Ledlenser hoofdlamp te vinden!

Op de stand van Wout Van Leeuwen werd een heuse Ledlenser corner ingericht waar karpervissers de Ledlenser hoofdlampen konden bekijken, passen en uitproberen, ondersteunt door het professionele advies van een Ledlenser medewerker. 

Op Carp Zwolle konden karpervissers de Ledlenser hoofdlampen bekijken, passen én uitproberen!

Wat viel ons op? Drie key takeaways

1. Ledlenser is niet langer een onbekende

Uit al jullie reacties en feedback kunnen we opmaken dat de artikelen en video’s op KWO goed in de smaak vallen. Sommigen hadden hun huiswerk goed gedaan en kwamen met een duidelijk doel naar de Ledlenser stand. Jullie enthousiasme was groot en dat van ons werd daardoor nóg groter!

Een populaire feature op de betere Ledlenser hoofdlampen: Optisense. Deze past het licht automatisch aan naar de afstand van het object ervoor!

2. De MH8 hoofdlamp is één van de favorieten

Zijn veelzijdigheid dankzij het focussysteem, het magnetische laadsysteem en de RGB LED vielen vooral in de smaak. Mark Hofman nam hem eerder al onder de loep in een review. Anderen schakelden nog een versnelling hoger en gingen met onze high-end MH11 lamp naar huis, inclusief Bluetooth en Ledlenser Connect app!

Check hieronder nog eens de productvideo van de MH8!

3. Bepaalde Ledlenser-eigenschappen vallen erg in de smaak bij karpervissers: 

  1. Dual Power Source: ofwel de mogelijkheid om zowel een oplaadbare accu als alkaline wegwerpbatterijen in onze hoofdlampen te gebruiken. De meeste Ledlenser hoofdlampen voor de karpervisser worden standaard met oplaadbare accu geleverd, maar bieden dus de mogelijkheid om ook met standaard batterijen te gebruiken. Zelfs met een lege accu kan je dus gewoon verder vissen.
  2. Magnetic Charge System: een laadkabel met magnetisch contactpunt die ‘vastklikt’ op de lampkop zelf. Snel en makkelijk, en bovendien zorgt dit magnetisch contactpunt voor een betere aansluiting tijdens het laden. Bekijk ‘m in deze productvideo.
  3. Zeven jaar garantie: Ledlenser gaat en staat voor de hoogste kwaliteit. Dit ondersteunen wij door zeven jaar garantie te bieden aan de gebruiker. Standaard geniet elke Ledlenser lamp een garantieperiode van vijf jaar. Deze periode kan de gebruiker zelf kan verlengen tot zeven jaar, na registratie van de lamp. 
Het is ongelofelijk hoeveel technologie er in dit kleine hoofdlampje zit verwerkt. Ze zijn niet voor niets zo populair!

Start visjaar 2020

Mark Hofman & Michiel Pilaar vatten Carp Zwolle al goed samen: “De perfecte start van het nieuwe visjaar. Onmisbaar in mijn winterseizoen!” Bij Ledlenser sluiten we ons daar volledig bij aan! Deze karperbeurs gaf ons een energieboost en doet ons vol enthousiasme uitkijken naar het voorjaar.

We gaan in de komende tijd nog een hoop gave dingen zien van Ledlenser!

Niet alleen om mooie vangsten aan de haak te slaan, maar ook (tipje van de sluier) om jullie nog meer verlichting voor de karpervisser voor te stellen! Hou dus zeker de KWO-kanalen in de gaten voor meer verlichting van Ledlenser.

Tot de volgende!

Team Ledlenser


Wil je op de hoogte over de nieuwe producten van Ledlenser? Zorg dan dat je de website van Ledlenser in de gaten houdt en vergeet ook zeker niet hun YouTube, Facebook- en Instagrampagina te volgen!

De Ledlenser lampen zijn te verkrijgen bij:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl