Dream Baits winactie: WIN een Umami pakket ter waarde van € 80!

Favoriet Favoriet
Dream Baits winactie: WIN een Umami pakket ter waarde van € 80!

Bij het Belgische Dream Baits zit men nooit stil. De ontwikkelingsafdeling is continu bezig met het verbeteren van recepten en bedenken van nieuwe boilies. Zo lanceerden zij onlangs de Umami, een bol waarvan de verwachtingen zeer hoog zijn. Bekijk hier hoe je een aaspakket kunt winnen.


Dit is een boilie die je absoluut moet hebben gebruikt!

Aldus Mario Gijbels over de nieuwe Umami bol. Recent sprak Michiel Pilaar uitgebreid met deze aasgoeroe en tevens drijvende kracht achter Dream Baits. Het interview kun je hier bekijken.

Tijdens de testfase werden er al mooie vissen gevangen op de Umami.

Umami

De Umami is onze doorontwikkelde Red&Spicy. Een aas dat zijn vangkracht meer dan twee decennia geleden bewees op het machtige Albert Kanaal. Dat David carte blanche kreeg om de opvolger uit te werken was dan ook geen verrassing. Kruiden hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn visserij. Hij heeft dan ook de attractie, de smaak en de voedingswaarde van de opvolger opgekrikt met onze huidige kennis van zaken. David is iemand die ‘vertrouwen opbouwen’ als sleutel van zijn visserij rekent en dat was ook de insteek van dit aas: een unieke, lange termijn foodbait met een eigen karakter waar je 365 dagen mee aan de slag kan. Succes met ons nieuwe paradepaardje!

Win!

Dream Baits geeft drie pakketten weg ter waarde van € 80 per pakket! Het bestaat uit:

  • Zes kilo Umami boilies
  • Een  kilo Umami stickmix
  • Flesje Amino dip
  • Potje pop-ups

Wil je meedoen? Bekijk in onderstaande video hoe je kunt winnen!

Klik hier om naar de winactie te gaan!

Veel succes, namens Dream Baits,

Mario & David


Wil je op de hoogte blijven van het laatste Dream Baits nieuws? Check dan zeker de website en bekijk ook de Facebookpagina.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl