ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

DRIE redenen waarom de CHIRP+2 jou meer vissen gaat opleveren!

Deeper maakte de laatste jaren al flink wat naam in de karperwereld. Onlangs presenteerden ze een vierde model van hun werpbare visvinders en de CHIRP+2 bezit weer heel wat nieuwe features die jou ongetwijfeld meer vissen kunnen gaan opleveren. Je bekijkt ze in deze update!


Team Deeper aan het woord: Onlangs kondigde we onze nieuwste Deeper CHIRP+2 aan. In dit splinternieuw model hebben we enkele features gestopt die ongetwijfeld van groot belang zijn voor jullie en in dit artikel geven we jullie drie redenen waarom de CHIRP+2 jou meer vissen gaat opleveren!

Hier is hij dan: het nieuwste model van Deeper!

Reden #1: Verbeterde accu

In ons nieuwe model hebben we een sterk verbeterde accu geplaatst. Hierdoor hebben jullie meer tijd om te zoeken naar de perfecte stek. Het kan van belang zijn om je stek tot in de puntjes in kaart te brengen, dan is een accu die lang meegaat mooi meegenomen!

Met de langere batterij heb je meer tijd om alles in kaart te brengen.

We hebben ook gezorgd voor een ‘fast charge’ optie. In één uur laden is de Deeper al voor 80% vol en dat is mega handig tijdens langere trips of als je onverwachts even tijd hebt. Met een volle Deeper kan je tot 15 (!) uur op onderzoek uit gaan!

Door de nieuwe en snel oplaadbare accu kun je maar liefst 15 uur gebruik maken van een volle Deeper!

Reden #2: Verder bereik

Met het vorige model kon je afstanden tot 100 meter netjes checken via de app. Met de CHIRP 2+ is dit nóg meer, hiermee heb je namelijk bereik tot 120 meter. We weten allemaal dat het aan kan komen op tien centimeter, dus die extra twintig meter kan zomaar dat tikkeltje extra bieden 😉

Afstanden tot 120 meter tackle je perfect met dit ronde balletje bomvol informatie.

Reden #3: Precisie tot op de centimeter

Het is dus duidelijk dat dit compacte balletje echt een berg aan belangrijke informatie oplevert. Wat heel mooi is, zijn de drie verschillende stralen. Je kan je beeld bekijken met de groothoekstraal, zo zie je 47 graden breed. Dat is ideaal om snel op zoek te gaan naar interessante zones. Daarnaast kan je ook kiezen voor de normale straal, hier zie je een hoek van twintig graden en dat is perfect om bijvoorbeeld je hotspot tot in de puntjes in kaart te brengen.

Je kunt een stek op drie verschillende hoeken bekijken.

Tot slot kan je ook nog voor de gedetailleerde straal kiezen, hier zie je maar zeven graden breed. Zo kun je bijvoorbeeld checken wat voor vis er op een bepaalde stek ligt. Daarnaast komt er ook bij dat het gewoonweg ZO makkelijk is. Je hoeft je boot niet in te stappen of de vissen gaan storen op ondiep water. Het is maar gewoon een worpje op een interessante plek!

Een Deeper hoort eigenlijk in elke tacklebox thuis.

Andere onderscheidende factoren?

Check hieronder nog een vijftal redenen waarom jij de CHIRP+2 in huis moet halen:

  • Nachtviscover inclusief
  • Enorm veelzijdig! Te monteren op: een kajak, voerboot, bellyboat, paddleboard of rubberboot. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel vanaf de boot of vanaf de oever te gebruiken.
  • Bestendig tegen temperaturen van -20 tot 40 graden.
  • Geleverd in neopreen opbergzakje.
  • De app is super gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden om snel en efficiënt dieptekaarten te maken.
Het bijgeleverde opbergtasje is op maat gemaakt.

Kortom, een gebruiksvriendelijk, degelijke en compacte dieptemeter die ook nog eens mega veelzijdig is. Hopelijk wint hij snel een plaatsje in jullie tacklebox!

Team Deeper


Check de site om hun modellen goed te vergelijken. Daarnaast kan je Deeper ook volgen op Instagram en Facebook om goed op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Artikel in samenwerking met Deeper.

Word een betere visser ⤵️

Zo start je jouw vistrip op een betaalwater
Video: zo knoop je zelf (heel eenvoudig) een chod rig
3 slimme trucjes om je (haak)aas attractiever te maken

Bekijk de vetste karpervideo’s op de KWO Community ⤵️

Kanaalvissen met de Belgische legende Ian Thiels
Pilaar z’n eerste 30kg schubkarper – 86 min. kijkplezier
Keep Seaching met Mark Hofman – Bekijk meer dan 20 afleveringen!

Bekijk ook