ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Drie topcadeaus van KWO voor vaderdag

Favoriet Favoriet
Drie topcadeaus van KWO voor vaderdag

Aanstaande zondag wordt het vaderschap en de invloed van vaders in de samenleving gevierd. Veel van deze vaders zijn met regelmaat langs de waterkant te vinden en een karpercadeau zal dus zeker in de smaak vallen! Check hier onze top drie vaderdag cadeaus van de KWO Shop.


1. De Membershipcadeaubon

Een cadeau waar elke karpervisser gelukkig van wordt is de Membership cadeaubon. Met deze bon geef je jouw vader 3 maanden of zelfs een jaar toegang tot de grootste karper community van de Benelux. Daar vindt hij 1.000+ video’s en artikelen vol kennis en entertainment en bovendien profiteert hij van meer dan 18 membervoordelen, waaronder 20% standaard korting in de KWO shop. Inmiddels zijn er al heel wat vaders onderdeel van de KWO Community. Doe je dit cadeau, dan kunnen we het membership van jouw vader ook verlengen. Of je checkt natuurlijk even de andere tips!

Verras jij je vader met de Membership Cadeaukaart?

2. Voorjaarsbox Vaderdagdeal

Speciaal voor Vaderdag hebben we een Vaderdag deal samengesteld met maar liefst drie paar van de nieuwe KWO sokken. Verder zit de box vol met handige producten voor elke karpervisser, zoals aas, haken, onderlijn materiaal, een magazine, tackle en meer!

Speciaal voor Vaderdag: een boxdeal met drie paar nieuwe KWO sokken!

Deze boxdeal bestel je nu met 53% korting van ?106,30 voor slechts ?49,95! Ben je KWO member? Dan krijg je nog eens 20% extra korting met je memberkortingscode en scoor je hem voor slechts ?39,96.

3. KWO Squid Specials voorjaarsdeal

Alleen deze week nog verkrijgbaar en daarmee een prima cadeau om je vader mee te verassen: de KWO Voorjaarsdeal van de Squid Specials. In deze deal kies je zelf voor 5 kilo 15mm of 20mm boilies en krijg je tevens een potje pop-ups en een flinke fles baitbooster meegeleverd. Daar kan je vader zich de komende weken prima mee vermaken aan de waterkant! Als je slim bent doe je er voor jezelf ook een dealtje bij, dan kunnen jullie lekker samen op pad 😉 Dat is pas écht Vaderdag wat ons betreft!

De KWO Squid Special voorjaarsdeal is verkrijgbaar in 15mm & 20mm.

Voor zover onze Vaderdag tips. Zat jouw ideale cadeau er niet tussen, dan kun je ook eens een kijkje nemen tussen de honderden andere producten in de KWO Shop. Van sokken tot een comfortabele jas: er is voor elk wat wils!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl