Een legend aan het woord: Terry Hearn over zijn leven, visserij en succesvolste tactieken

Favoriet Favoriet
Een legend aan het woord: Terry Hearn over zijn leven, visserij en succesvolste tactieken

Als de ogen van ESP man Terry Hearn ergens op vallen wat hem bevalt, dan laat hij dat niet zomaar los. In deze video vertelt hij uitgebreid over een campagne op het gebied waar we hem van kennen: de ‘jacht’ naar een hele bijzondere vis, op een laagbezet water!


Terry Hearn is een ware legende op het gebied van karpervissen. Hij heeft enorm veel ervaring en gaat een uitdaging niet snel uit de weg. Zijn gedreven aanpak heeft hem in het verleden al flink wat brute vissen opgeleverd!

Groot of klein: Terry waardeert iedere vis die hij weet te vangen!

In deze video vertelt Terry over zijn aanpak op een groot water met een magere bezetting aan karpers. Ondanks zijn ervaring leert Terry iedere campagne nog dingen bij en gaat ook hij nog regelmatig ‘op zijn bek’. In deze video zien we álle facetten van zijn visserij, zonder dingen mooier of makkelijker te laten ogen dan ze zijn. Kijk, leer en geniet van de mind-set van deze iconische karpervisser!


Wil je meer weten over de ESP producten die Terry Hearn en vele andere vissers gebruiken? Bekijk dan de website van ESP en vergeet ook zeker niet om de Facebookpage te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl