Fox: Trackta Barrow

Favoriet Favoriet
Fox: Trackta Barrow

Een speciale karperkruiwagen, of Barrow in het Engels, is daarbij onmisbaar. Deze zorgt dat je ondanks een fikse berg spullen toch comfortabel kunt lopen en niet bezweet en uitgeput op je stek arriveert.

Sinds kort is voor mij de Trackta Barrow het perfecte hulpmiddel om mijn materialen veilig en comfortabel op de stek te krijgen. Het stevige frame met uitklapbare voor- en achtersteun biedt ruimte aan veel spullen terwijl het grote wiel met rubberband de Barrow gemakkelijk vooruit laat sturen. Bij kruiwagens met de wielen aan de voorzijde moet een flink deel van het gewicht alsnog door de armen worden getild, bij de Trackta is het wiel centraal onder de lading geplaatst. Groot bijkomend voordeel vind ik het vervoersgemak van de Barrow in de auto, zowel het wiel als de handvaten zijn in een oogwenk te verwijderen waarna alleen nog maar een plat frame overblijft.

fox21.jpg

lle materialen die wij gebruiken om enerzijds vis te vangen en anderzijds voor ons eigen comfort te zorgen, moeten natuurlijk wel naar de stek worden vervoerd.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl