ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ga op fotografie cursus met Willem Kwinten!

Favoriet Favoriet
Ga op fotografie cursus met Willem Kwinten!

Het team van Visdeal heeft weer iets heel leuks te melden! Natuurlijk kent iedereen de dagelijkse deals met aanbiedingen op allerlei hengelsportartikelen maar sinds kort kun je ook allerlei dagjes weg of leuke hengelsport cursussen boeken. Wat dacht je van een fotografie cursus met ‘fotobaas’ Willem Kwinten?


Schrijf je in voor een workshop fotografie

Visdeal biedt namelijk, in samenwerking met de bekende karpervisser Willem Kwinten, een workshop fotografie aan. Deze workshop is speciaal bedoelt voor karpervissers! De naam Willem Kwinten is bij vele karpervissers wel bekend en dat is niet in de laatste plaats om de prachtige foto’s die hij weet te schieten. Ook hier op KWO komen regelmatig prachtplaten van zijn hand langs, stuk voor stuk foto’s die zo ingelijst kunnen worden!

Een prachtige vis en een brute foto!


Ga met Willem Kwinten op pad.

Wil jij als karpervisser je basiskennis met betrekking tot hengelsportfotografie uitbreiden, dan is dit je ideale kans. Willem neemt jou en 9 andere vissers een ochtend mee naar de waterkant en geeft alle tips & tricks die je nodig hebt om je foto’s te verbeteren. Natuurlijk wordt er niet alleen gewerkt aan de perfecte man/vis-foto, maar verdiep je je bijvoorbeeld ook in het maken van foto’s van het landschap, het kiezen van de juiste momenten voor het maken van een foto en welke instellingen je moet gebruiken op je camera. Kortom, een zeer leerzame dag!

Wie weet maak jij binnenkort ook zulke foto’s!


Wat houdt deze cursus in?

Voor deze cursus zijn slechts maximaal tien inschrijvingen mogelijk, zodat elke cursist alle aandacht krijgt en echt flink wat opsteekt in zijn fotografie kennis. Dit zou moeten resulteren in mooiere, waardevollere en scherpere foto’s met een betere compositie. Willem studeert voor docent en kan hierdoor perfect de informatie overbrengen en goed inspelen op je voorkennis. Hierdoor durven we te garanderen dat je fotografie skills verbeterd zijn na deze cursus. Daarnaast is Willem gewoon een zeer aardige vent, alle ingrediënten voor een hele leuke zaterdagochtend zijn dus aanwezig!

Plaatjes als deze vervelen nooit 😉


Neem je eigen camera mee!

Let op: het is de bedoeling dat je voor deze cursus je eigen digitale spiegelreflexcamera (DSLR) meeneemt, zodat je echt met je eigen camera overweg leert gaan. Ook dien je je hengels en rodpod mee te nemen, zodat er écht geoefend kan worden als in de praktijk. Lees de deal dus even goed door zodat je voldoende voorbereid bent!  Na afloop ontvang je alle inhoud van de workshop op schrift, zodat je het thuis allemaal nog eens rustig door kunt nemen. Wij denken dat deze leuke en leerzame dag de investering hartstikke waard is!

Vergeet niet om je hengels en rodpod mee te nemen, zodat er goed in praktijk kan worden geoefend!

De prijs van de fotografie cursus met Willem Kwinten kost slechts €49,95, voor meer informatie klik je op onderstaande button!

Klik hier om je aan te melden voor de fotografie cursus!


Houdt de website van Visdeal in de gaten voor de mooie dagaanbiedingen! Vergeet ook niet om de Facebookpagina van Visdeal te liken!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl