ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Ge-upgrade en beter dan ooit: de nieuwe Deeper PRO+ 2!

Inmiddels hebben de mannen van Deeper al diverse draagbare visvinders op de markt gebracht, elk met hun eigen specifieke features en voordelen. De nieuwste toevoeging is de Deeper PRO+ 2. Wat de verbeteringen zijn ten op zichte van het voorgaande model en waarom deze dieptemeter voor jou interessant kan zijn wordt uitgelegd in het onderstaande artikel!


De mannen van Deeper aan het woord: De Deeper Sonars zijn draagbare, te werpen visvinders die verbonden zijn met je smartphone en daarop laten zien wat er onder water gebeurt. De nieuwe PRO+ 2 heeft een grotere nauwkeurigheid, betere GPS-prestaties, scherpere en duidelijkere beelden en meer batterijvermogen dan zijn voorgangers.

De Deeper Sonars zijn perfect om mee te werpen, zo breng je zonder boot het water gemakkelijk in kaart.

Drie bundelfrequenties

De drie bundelfrequenties geven nog nauwkeuriger sonarmetingen, wat met name ideaal is voor het boot- en kajakvissen. Zo bestrijk je uitgestrekte gebieden en lokaliseer je visstekken sneller met de breedhoekstraal (1), wordt de middelste hoekstraal gebruikt om in te zoomen op de hotspot die je hebt gevonden (2) en zoom je in op de doelsoorten met de zeer gedetailleerde, smalle hoekstraal (3). De drie bundelfrequenties versterken elkaar dus!

Door de drie bundelfrequenties breng je de bodem nog nauwkeuriger in beeld en zoom je zelfs in op de kleinste details.

Kajak-/SUP-vissen – Kan in enkele seconden op je kajak worden geïnstalleerd. Boren, kabels of batterijen zijn niet nodig. De sonar past comfortabel in een luik of tacklebox. Sleep en breng in kaart of werp uit om de moeilijk bereikbare gebieden te bereiken!

Bootvissen – Ideaal voor kleine boten. Werp uit of sleep vanaf uw ponton, rubberboot of bellyboat. Sleep de sonar met lage snelheid van 3 km/u voor nauwkeurige sonarmetingen of werp uit naar moeilijk bereikbare plaatsen.

Ideaal voor bij het vissen vanuit een (rubber)boot!

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS kun je gemakkelijk waterkaarten maken vanaf een boot, kajak of vanaf de kant. Dit kan door de hengel uit te werpen en dan begint de Deeper zelf al het water in kaart te brengen. Uiteraard kun je de visvinder ook achter de voer- of rubberboot hangen en tot een afstand van 100 meter ver varen.

Ideaal wanneer je een water goed wilt aanpakken en zo dus eerst een waterkaart maakt.

De kaarten worden vervolgens automatisch opgeslagen in Fish Deeper™ en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat. Hierdoor kan je gerichter de hotspots bevissen in de verschillende periodes van het jaar. Zo speel je snel in op de ondiepe zones in het voorjaar en bevis je de diepere zones in de winter.

Uitstekend diepte- en werpbereik

De PRO+ 2 scant met nauwkeurigheid en precisie tot 100 meter diepte. De sonar genereert zijn eigen WIFI-signaal om verbinding te maken met jouw telefoon, daarvoor is mobiele internet dus niet nodig. Werp daarom tot op 100 meter en vertrouw op de rotsvaste verbinding.

Je kan zonder zorgen werpen tot een afstand van 100 meter.

Uitstekende targetscheiding

Met een ‘targetscheiding’ van 1 centimeter (smalle bundel) en 2,4 centimeter (brede en middelste bundel) kun je gemakkelijk vissoorten lokaliseren en van elkaar onderscheiden. Ideaal om in de winter de passieve karpers op te zoeken en daar in de buurt jouw aasje te plaatsen!

Al met al is de PRO+2 dus zeker verbeterd!

Verschil met de PRO+

Naast de bovengenoemde functies die verbeterd zijn, laadt de PRO+2 veel sneller op dan de PRO+ en gaat de batterij drie uur (!) langer mee. Tot slot geeft de PRO+2 een weergave van de afstand van de sonar tot de smartphones en is de resolutie ook beter!

Kortom, de PRO+ 2 is nu beter dan ooit!

Team Deeper

Meer info vind je op de website van Deeper.


3 KWO series die je gezien moet hebben ⤵️
8 weken vissen op Cassien, Mark Hofman deed het!
Pilaar & Ossie On Tour door Frankrijk, Slovenië & Oostenrijk
3 uur lang AVONTUUR met Pilaar & Hofman in de Vlot Experience

Bekijk ook