Hengelsport- en Botenbeurs 2019 – Online ticketverkoop gestart! NU: VROEGBOEKKORTING!

Favoriet Favoriet
Hengelsport- en Botenbeurs 2019 – Online ticketverkoop gestart! NU: VROEGBOEKKORTING!

Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staat de Jaarbeurs in Utrecht weer VOL met visspullen. Dan vindt namelijk de Hengelsport- en Botenbeurs van 2019 plaats! Scoor nu je online tickets met extra vroegboekkorting (geldig t/m 2 oktober) en maak meteen kans op een reis naar IJsland voor vier personen, ter waarde van €6.000!


Vroegboekkorting

De organisatie aan het woord: Vanaf nu kun je op de website van de Hengelsport- en Botenbeurs je ticket scoren voor de aankomende editie. Uniek is dat de vroegboekers een speciale korting krijgen: in plaats van €15 betaal je slechts €9,50 als je nu boekt!

Profiteer nu van de speciale vroegboekkorting!

Bestel je nu kaarten, dan weet je zeker dat je niet in de rij hoeft te staan. Bovendien maak je kans op een gave visreis ter waarde van €6.000, die je wordt aangeboden door DRT Events, Cordes Travel en Penn.

Zoals de afgelopen jaren steeds het geval was kun je ook dit jaar een gave visreis winnen!

Over de beurs

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang om ook dit jaar weer een waar spektakel neer te zetten. Maar liefst 20.000 vierkante meter zal worden gevuld met talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook een aantal gave activiteiten voor zowel roof-, witvis-, zee-, karper- en vliegvissers. Bekijk hieronder de promotievideo van de beurs, om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten!

Tipje van de sluier

Ben je een botenliefhebber? Dan mag je deze beurs ZEKER niet missen! Dit jaar is de keuze uit visboten en accessoires groter dan ooit. Voor de bellyboat fanaten is er zelfs een groot waterbassin waarin je zelf kunt ervaren hoe het is om vanuit een bellyboat te vissen. Hoe vet is dat!

Ooit al eens in een bellyboat willen zitten? Dit is je kans!

Uiteraard is er ook voor de karpervisser meer dan genoeg te beleven op het karperplein, oftewel Carpsquare. Diverse merken uit het karperwereldje zullen aanwezig zijn om je alle ins- en outs van de nieuwe producten te laten zien. Uiteraard kun je ze ook de hemd van het lijf vragen voor advies over je visserij!

Tientallen karperexperts staan ook dit jaar weer voor je klaar!

Verder kun je op de beurs diverse lezingen door bekende vissers bijwonen én kun je net als de voorgaande jaren stemmen op het beste nieuwe product tijdens de Best New Products verkiezingen.

Wie zal er dit jaar met deze felbegeerde prijs vandoor gaan? Jij kan meebeslissen!

Er komt natuurlijk nog veel meer nieuws aan, dus houd de website, Facebookpagina én Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en leuke winacties!

Ook dit jaar belooft de beurs weer een groot spektakel te worden!

Overzicht van de beurs

Hieronder vind je alle feiten van de Hengelsport- en Botenbeurs 2019:

 • Waar: Jaarbeurs Utrecht
 • Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
 • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
 • Boek online met 25% korting en maak tevens kans op een visreis!
 • Groot aanbod nationale en internationale standhouders
 • 20.000 m² beursoppervlak
 • Grootste hengelsportbeurs- en botenbeurs van Europa
 • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
 • Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
 • Instagram: @hengelsportbeurs
 • Tickets: Klik op de button hieronder om tickets te bestellen:

Hopelijk zien we je daar!

De organisatie


Meer weten van de beurs? Bekijk dan de website van de Hengelsport- en Botenbeurs en die van Carpsquare. Vergeet ook niet om beide Facebookpagina’s te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Linkjes: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl