Hengelsport Leiden met Solar, Fox én RidgeMonkey op de beurs in Utrecht!

Favoriet Favoriet
Hengelsport Leiden met Solar, Fox én RidgeMonkey op de beurs in Utrecht!

Het kan niemand zijn ontgaan: van vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december vindt de jaarlijkse Hengelsport-en Botenbeurs weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Hengelsport Leiden is op meerdere plaatsen aanwezig, waaronder het karperplein, en daar staan zij met A-merken!


Solar Tackle is present in de Jaarbeurs.

Solar is wellicht wel hét merk van 2018 geweest, mede door de opmars van de luggage, tenten, stoelen en stretchers. Op de beurs zal vrijwel het gehele assortiment verkrijgbaar zij, waaronder eerder genoemde items, maar natuurlijk ook de World Wide Pod, de Sod Pod, banksticks, buzzerbars en de titanium hangers. Natuurlijk zijn er ook diverse beursdeals te verwachten!

Op zoek naar een nieuwe stretcher? Hengelsport Leiden neemt ze mee naar Utrecht.

Veel primeurtjes van Fox

Op de stand van HS Leiden is de nieuwe R Series luggage van Fox te bewonderen. Deze zeer goed uitziende en kwalitatief uitstekende serie  is bovendien zéér vriendelijk geprijsd. Daarnaast zullen de nieuwste rigboxjes en mini swingers ruim te verkrijgen zijn. Tenslotte is op de stand ook een koopjeshoek te vinden met Fox luggage en hengels!

De nieuwe R Series luggage van Fox is op de beurs zeker te bewonderen.

Timmeren aan de weg: RidgeMonkey deed het in 2018

Natuurlijk is Hengelsport Leidens trouwe partner RidgeMonkey ook weer van de partij. Hier zullen de nieuwste hoofdlampjes, Powerbanks, Toasters, Bivy Lights en ga zo maar door over de toonbank gaan. Héél, héél misschien is er op Utrecht ook een primeur te vinden op de stand, maar dat weten we pas enkele dagen voor de beurs zeker. Maar dat dit item de boel wakker zal schudden, staat als een paal boven water.

Ridgemonkey staat bekend om haar innovatieve producten.

Héél héél misschien is er op Utrecht ook een primeur te vinden op de stand..!

Er is in ieder geval weer zat leuks te zien en kopen, kortom tot de beurs in Utrecht!

Wil je meer weten over HS Leiden of gewoon lekker online shoppen? Bezoek dan de webshop van Hengelsport Leiden! Check daarnaast ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes: klik hierrr.


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl