Het beste van DRIE werelden: hoe de Raymarine HyperVision je meer vis helpt vangen!

Favoriet Favoriet
Het beste van DRIE werelden: hoe de Raymarine HyperVision je meer vis helpt vangen!

Eerder introduceerde Raymarine al de nieuwe Raymarine Element serie. In dit artikel gaan ze dieper in op het gebruik en het gemak van de Raymarine HyperVision. Lees snel verder om te zien hoe jij hiermee aan de slag kunt gaat!


Raymarine aan het woord: Het gebruik van de HyperVision lijkt heel technisch, maar is het zeker niet! Hieronder vertellen wij je waarom het eigenlijk heel eenvoudig is.

Het gebruik van de HyperVision lijkt heel technisch, maar is het zeker niet!

1. De Raymarine HyperVision combineert drie features

De Raymarine HyperVision gebruikt zeer hoge frequenties (1,2 megahertz) en CHIRP-technologie voor een nieuw niveau van nauwkeurigheid via DownVision, SideVision en RealVision 3D. De HyperVision is geoptimaliseerd voor beelden met zeer hoge resolutie tot 30 meter!

De SideVision maakt zijwaartse sonarscanbeelden die zeer dicht bij de werkelijkheid staan!

De HyperVision werkt tot 30 meter diep en dat is voor de meeste karpervissers genoeg, maar als je besluit om een uitstapje te maken naar nog dieper water kun je de Element range ook overschakelen naar de standaard CHIRP sonar om over langere afstanden en diepte tot wel 180 meter heldere beelden te krijgen. Switch je naar het 200 kilohertz bereik, dan werkt de sonar zelfs tot 275 meter diep!

De DownVision maakt een kraakhelder beeld van de bodemverloop!

2. De HyperVision heeft geen beeldvertraging

Element heeft een ongeëvenaarde kracht en snelheid dankzij de krachtige quad-core processor in alle modellen. Voor jou als visser betekent dat: snel getekende kaarten, directe pagina- en menu-overgangen en soepele sonar-rendering in hoge resolutie. Het maakt daarbij niet uit of je Raymarine’s informatie RealVision 3D-sonar gebruikt of alle vier de sonarmodules tegelijkertijd.

Door het gebruik van de Raymarine HyperVision maak je zeer gemakkelijk jouw eigen waterkaart!

3. Geavanceerde, maar kinderlijk eenvoudig

Element biedt een overzichtelijke gebruikerservaring die specifiek is ontwikkeld voor vissers. Met de grote waypoint-knop kun je snel en eenvoudig vissen, structuren of andere belangrijke locaties markeren. De drie zelf in te stellen sneltoetsen bieden direct toegang tot jouw favoriete pagina’s of weergaven. Dankzij de intuïtieve, op de visser gerichte bediening van Element kost het minder tijd om de elektronica en navigatiemenu’s te leren kennen en houd je meer tijd over voor het verkennen van je visomgeving.

De knoppen aan de zijkant zijn gemakkelijk te bedienen!

Je wil het beste, maar uiteraard heb je ook nog geld nodig voor de rest van je uitrusting. Raymarine biedt de Element sonar met HyperVision aan voor visvriendelijke prijzen vanaf zo’n €720. Doe er je voordeel mee!

Team Raymarine


Ben je op zoek naar meer informatie? Alle producten van Raymarine vind je op de website en zijn zeker het bekijken waard!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl