ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Innovatie aan de waterkant met New Direction Tackle – Win een beetmelderset!

Favoriet Favoriet
Innovatie aan de waterkant met New Direction Tackle – Win een beetmelderset!

New Direction Tackle is een nieuw merk in de Nederlandse karperwereld. Het bedrijf bestaat toch al geruime tijd en heeft zijn roots in Engeland, daar is het in 2009 namelijk gestart. Het bedrijf timmert daar al geruime tijd aan de weg en probeert langzamerhand ook in Europa voet aan de grond te krijgen. In deze update lees je over de fraaie en handige beetmelderset, waarvan je er een kan winnen!


Fishing the smart way

New Direction Tackle: Zo luidt onze slogan, en dat dekt dan ook precies de lading! Wij onderscheiden ons door innovatieve producten op de markt te brengen die door andere merken (nog) niet leverbaar zijn. Enkele voorbeelden is hiervan zijn de uitschuifbare swingers en de via de telefoon bedienbare bivvy light die in alle kleuren te configureren is. In deze update willen we graag de de Bluetooth Beetmelderset K9/R9 in het zonnetje zetten. Zeker zo innovatief!

Wij proberen gebruik te maken van de bluetooth technologie in onze apparaten. Op deze manier wordt remote bediening kinderlijk eenvoudig. Hierbij wordt rekening gehouden met het gebruiksgemak en de eenvoudige bediening zodat iedereen hier mee kan werken zonder dikke handleidingen te hoeven lezen.

Alles is compatible met bluetooth, waardoor je de piepers kunt bedienen met je smartphone.

Win een complete beetmelderset!

Ben jij enthousiast geworden en wil je wel aan de slag met deze moderne beetverklikkers? Dan is dit je kans! New Direction Tackle geeft namelijk een set van drie piepers + ontvanger weg, compleet met een setje T10 swingers én bobbins. Wat je moet doen om kans te maken is eenvoudig:

  1. Like het bericht met de actieafbeelding;
  2. Like de Facebookpagina van New Direction Tackle;
  3. Deel de actieafbeelding op je tijdlijn.

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan.

Veel succes!

Team New Direction Tackle


Ben jij benieuwd geworden naar de volledige range van New Direction Tackle? Surf dan snel naar de website of bezoek hun Facebookpagina.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl