ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Instant meer vangen – Teun van de Laar over de Pro Line Instant Range

Favoriet Favoriet
Instant meer vangen – Teun van de Laar over de Pro Line Instant Range

De afgelopen jaren hebben de mannen van Pro Line zich hard gemaakt om een aasrange te ontwikkelen die instant enorm goed werkt. Het resultaat: de Pro Line High Instant Range! In deze video vertelt Teun van de Laar over het ontstaan van de range en wat hem zo bijzonder maakt.

De Instant Range heeft al flink wat enorme vissen opgeleverd!

Video

Over de Instant Range

Pro Line vertelt: De Instant Range bestaat op dit moment uit vijf smaken: Strawberry Ice, Banana N’butyric, Peach & Pepper, Monstercrab en Squid & Garlic. Op dit moment zijn de boilies enkel in 20mm te verkrijgen, maar in de toekomst willen we dit uitbreiden met een 15mm variant. De boilies zijn verpakt in 1 kilo zakken en in 2021 komen daar ook 5 kilo varianten bij.

De Instant Range is in vijf verschillende varianten te verkrijgen.

De complete range is erop gericht om maximale aantrekkingskracht te creëren. Zo zijn de boilies gedraaid met een zachtere mix, waardoor attractoren snel kunnen uitlekken.

De Instant Range heeft al voor flink wat snelle aanbeten gezorgd!
Teun heeft al flink wat vissen weten te vangen op de Instant Range!

Aanvulling van de range

Naast de boilies zijn er ook diverse andere items in de range te verkrijgen om jouw instant sessie tot een succes te maken. Zo zijn er van iedere smaak ook pellets te verkrijgen die snel oplossen onderwater en daarmee een hoge instant attractie creëren. Om je aas een verdere boost te geven dompel je ze onder in de bait booster.

Creëer eenvoudig extra attractiviteit met de bait booster!

Naast de bait booster is er ook een bait spray. Deze is nóg geconcentreerder en daarom perfect om bij je haakaas in te zetten. Spray één of twee keer over je haakaas heen en voila: je hebt een onweerstaanbaar aasje gecreëerd!

Pop-ups + baitspray uit de Instant Range zijn samen mega effectief!

Tot slot zijn er 15mm pop-ups en de zogenaamde ‘pillows’ in de range te verkrijgen. Deze laatste zijn eigenlijk een soort pop-ups in de vorm van een klein kussentje. Zeker op drukbeviste wateren kun je hier het verschil mee maken!

Op wateren waar een gewone pop-up wordt vermeden kun je een zogeheten ‘pillow’ inzetten!
Pro Line teamlid Marcel Protz heeft al flink wat drukbeviste wateren gekraakt met de Instant Range!

Prijs

De gehele Instant Range is scherp geprijsd zodat je voor weinig geld een attractieve aasmix in huis kunt halen. De adviesprijzen zijn als volgt:

  • Readymade boilies ?6,99
  • Pellets ?7,99
  • Bait booster ?5,99
  • Bait spray ?4,99
  • Pop-ups ?4,99
  • Pillows ?5,99
Voor nog geen drie tientjes scoor je bijvoorbeeld een kilo boilies, een zak pellets, een bait booster, een bait spray én een potje pillows!

Bekijk de Instant Range nu bij jouw lokale Pro Line dealer of shop ze in de webshop van Eddy Sterckx en doe er je voordeel mee!

Team Pro Line


Meer weten over het assortiment van Pro Line? Check dan zeker eens de website en houdt hun Facebook en Instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Wederom een vis die de Instant Range niet kon weerstaan!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl