ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Kant-en-klaar het najaar in – Drie voordelen van de ready made rigs van Carp ‘R’ Us!

Favoriet Favoriet
Kant-en-klaar het najaar in – Drie voordelen van de ready made rigs van Carp ‘R’ Us!

Als je in het najaar maximaal op de vis zit wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het knopen van rigs. Daarom kan het lonen om met kant-en-klare onderlijnen aan de slag te gaan! In dit artikel laten we jullie een aantal voordelen zien van de kant-en-klare rigs van Carp ‘R’ Us!


Team Carp ‘R’ Us aan het woord: Als het losgaat op jouw stek en de runs vliegen je om de oren, worden vissers sneller onoplettender. Er gaat dan wel eens een rig te water die minder scherp is als de vorige. Dat willen wij voorkomen met ons gamma ready made rigs. In deze update sommen we drie voordelen voor jullie op!

#1 Verschillende varianten

Uiteraard hebben wij een breed gamma aan kant en klare onderlijnen voor jullie uitgebracht. Er is veel variatie te verkrijgen, van blowback rigs tot fluorcarbon rigs. Kortom: voor iedereen zit er wel een gepaste onderlijn tussen!

Er zijn verschillende kant-en-klare rigs te verkrijgen.

Het is gewoon écht mega belangrijk om scherp te blijven vissen. Als je twijfelt over de scherpte van je haak, hang je er het beste gewoon een nieuwe rig aan. Vind je het lastig om rigs te knopen of heb je er simpelweg geen zin in? Dan kunnen deze rigs vast iets betekenen voor jou!

Hou je niet van knopen? Kies dan voor kant-en-klare rigs!

Het zou doodzonde zijn als je door je eigen schuld een vis zou verspelen, toch? Juist daarom is het zo belangrijk om in elke situatie scherp te blijven! 😉

Eerlijk is eerlijk, het is gewoon enorm makkelijk om kant en klare rigs in te zetten.

#2 Hairlengte naar eigen wens

Ook op het gebied van de hair is er nagedacht over deze rigs. Sommigen vissen met 30 millimeters, anderen weer met een single tijgernootje… We hebben de lus van de hair nog niet geknoopt, zodat je die zelf kunt knopen naar jouw gewenste formaat!

De hair is naar eigen wens te knopen, dus matcht altijd met je aas!

Dit hebben we gedaan omdat we zelf weten hoe frustrerend het is als je rig te kort is voor je aas. Gezeur met hairverlengers is voorgoed verleden tijd!

#3 Ultra efficiënt

Je rig DIRECT weer op de desbetreffende plek leggen na een aanbeet is vaak écht een gouden zet. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd… Stel het is pikdonker of je vingers vriezen haast van je hand. Het is niet altijd zo even makkelijk om snel een nieuwe rig te knopen en niet iedereen heeft een rigbox die vol geknoopte rigs zit.

Een verse rig op de productieve stek, een gouden combo!

Als je een voorraadje kant-en-klare rigs inslaat, hoef je de keuze tussen vervangen of niet vervangen niet te maken. In dit geval hang je er een verse aan en kun je de oude indien nodig nog bijvijlen. Het belangrijkste is dat die hengel zo snel en efficiënt mogelijk weer op de juiste plek ligt!

Met kant-en-klare rigs kun je snel blijven vissen!

Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om geen tacklebox mee te nemen, maar alleen een aantal kant-en-klare onderlijnen. Zo blijf je super compact tijdens jouw najaarsvisserij!

Tight lines!

KWO Redactie


Meer weten over het gamma van Carp ‘R’ Us? Surf dan naar deze website! Volg ze ook zeker op hun Instagram en Facebook!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl