Karpervissen met Thimon Dokter van Lion Sports

Favoriet Favoriet
Karpervissen met Thimon Dokter van Lion Sports

Iemand die je regelmatig op KWO voorbij ziet komen is de fanatieke visser Thimon Dokter. Van supersnoeken tot witvis en van graskarpers uit de Nederlandse polder tot monsterkarpers uit Franse betaalwateren: Thimon heeft kennis van iedere vissoort en weet altijd en overal te vangen!

Mede hierdoor is hij werkzaam binnen de hengelsport. Sinds jaar en dag bekleed hij een functie bij de Nederlandse groothandel Lion Sports. Zeker met hun huismerk Treasure timmeren zij stevig aan de weg en het aantal verkooppunten groeit nog steeds.

Een baan in de hengelsport: door Thimon gevonden bij Lion Sports, iets waar hij nog altijd dolbij mee is.

Het werd dan ook tijd om eens een sessie met Thimon te vissen want van deze rakker wilden wij zeker meer weten. In de movie bezoekt Michiel hem op een taai watertje in het Noorden des lands en bespreken de mannen de visserij van Thimon en komt ook Lion Sports flink aan bod.

Lion Sports heeft inmiddels een groot aantal toffe items op de markt gebracht met een camouflage print! Check de Treasure range bij een Lion Sports dealer bij jou in de buurt.

Thimon heeft zijn droom immers waargemaakt: een baan in de hengelsport! Hoe hij dat heeft gedaan kunnen jullie in deze video terugzien. Veel kijkplezier!

Voor meer informatie over Lion Sports check je de website en volg je de Facebookpagina. Nieuwsgierig naar de avonturen van Thimon Dokter? Volg hem dan op Facebook of klik hierrr voor al zijn artikelen op KWO!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl