ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Korda is dit jaar op zoek naar WINTER HELDEN!

Favoriet Favoriet
Korda is dit jaar op zoek naar WINTER HELDEN!

Elk jaar zien wij, als de klok verzet is, de oevers van zelfs de mooiste karperwateren een stuk rustiger worden. En dat terwijl je warm aangekleed nog heerlijk kan vertoeven met de kans op prachtige winterkarpers. Om mooie wintervangsten te delen en andere te enthousiasmeren heeft Korda een #WINTERHERO actie opgezet.

In de winter kan je nog prima karper vangen

Elke week maak je hierbij kans op een mooie gelimiteerde prijs met daarbij op het einde van de winter ook nog een een vistrip met Kevin Diederen plus een extra Korda goodie bag plus een assortiment aasjes uit de Mainline Baits range. Check de te winnen prijzen hieronder! Volg de Korda Benelux Facebook om de actie goed in de smiezen te houden.

Wil jij ook kans maken om Korda’s Winterhero van de week te worden? Blijf dan vooral foto’s insturen, want de gehele winter loopt deze actie door! Je kunt meedoen door je foto’s te uploaden op Facebook of Instagram, voorzien van de #WINTERHERO. Het Korda team kiest iedere week een winnaar uit. Succes!

Kevin begon de winter goed met deze donkere schub!

Nieuwe kleding van Korda

Als ook jij een #WINTERHERO wilt worden is het natuurlijk wel belangrijk dat je het ook daadwerkelijk volhoudt aan de waterkant. Het is dan ook belangrijk om jezelf te beschermen tegen de elementen. Warm en droog blijven is daarbij het allerbelangrijkste. De beste manier om dit te doen is door middel van een zogenaamde “layering” systeem die binnen het outdoorwereld veel toegepast is. Opperwinterhero Darrell Peck weet daar alles van, hij voorkomt kou te allen tijde!

Hierbij maak je gebruik van diverse lagen kleding met elk een eigen functie. Afhankelijk van je activiteit, omstandigheden en persoonlijke voorkeur kan je vervolgens deze lagen naar wens uit doen of toevoegen om je zo aan te passen. Hiermee voorkom je dat je het koud of juist te warm krijgt. Dat laatste zal namelijk zorgen voor overmatig zweten en daarmee ook een sneller afkoelen lichaam.

Zorg dat je meerdere laagjes kleding draagt!

Als eerste: trek een Thermal Baselayer aan!

Een compleet layer systeem bestaat uit diverse lagen. De eerste hiervan is een Thermal Baselayer. Deze heeft goede isolerende opties, zit prettig op het lijf en zorgt er daarnaast ook voor dat zweet van het lichaam wordt afgevoerd. Hierdoor blijf je veel langer droog en ook warm. Aan de waterkant zal dit een wereld van verschil maken en er voor zorgen dat je veel langer comfortabel achter je hengels zit.

De Thermal Baselayer gaat gegarandeerd veel fans krijgen!

Wimke van der Sanden is één van de reeds geselecteerde winterhelden!

De Korda Thermal Baselayer is gemaakt van een zacht, stretchend materiaal dat voor 92% uit Polyester bestaat. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het afvoeren van zweet. De Longsleeve is daarnaast ook voorzien van extra lengte. Hierdoor zal deze goed in een broek blijven zitten zonder dat de rug bloot wordt gesteld. Tevens is er een broek beschikbaar die je perfect onder bijvoorbeeld Polar Kombats kan dragen om je zo te beschermen op echt gure dagen.

Warmte gegarandeerd 😉

Uiteraard voorzien van een stijlvol logo.

Polar Fleece Jacket

Ideaal voor zowel het ‘outdoorleven’ als tijdens een date met je chick 😉

De volgende laag dient te zorgen voor een extra dikke isolatielaag. Afhankelijk van de weersomstandigheden en voorkeur kan je variëren tussen (Light Weight) Hoodies en zelfs Fleece Jacket. Voor de koude dagen is de Kore Polar Fleece Jacket ontworpen. Bij het ontwerpen van deze jas is het gelukt om functionaliteit met een stijlvolle look te combineren.

De branding is subtiel te noemen en gecombineerd met de diverse door ritsen af te sluiten zakken en een capuchon is de Jacket perfect voor zowel outdoor als alledaags gebruik.

Uitgevoerd met een capuchon, altijd lekker op regenachtige of winderige dagen.

Onmisbaar: een paar goede sokken!

Om het geheel extra te beschermen kan je als buitenste laag een zogenaamde ‘shell’ toevoegen. Dit zijn vaak regen en wind dichte jassen die er voor zorgen dat de isolerende lagen mooi droog blijven. Maar vergeet ook zeker je voeten niet goed in te pakken. Iedereen weet wel hoe vervelend het is om met haast pijnlijke tenen aan het water te zitten. De voorkeur gaat uit naar Merino Wool Sokken in combinatie met goede laarzen of gespecialiseerde schoenen.

De Merino wol zorgt er voor dat de warmte goed wordt vastgehouden.

Dankzij de unieke structuur van Merino wol is het natuurlijk ademend en zorgt het voor perfecte isolatie. Daarnaast zal het de warmte ook eenvoudig vrij geven als deze te hoog wordt en kan het tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen. Zelfs als je zweet blijven je voeten dus droog en voorkom je onnodige afkoeling.

Door de Merino wol te mixen met synthetische vezels is er extra duurzaamheid, elasticiteit en demping verkregen. Dit vergroot het comfort en maakt deze “medium weight” sokken perfect voor de koudere vismaanden. Gecombineerd met de juiste kleding items zal je het dus niet meer koud hoeven krijgen en maak je een goede kans om deze winter een karper op de kant te krijgen.

Upload jou #winterhero platen

Kortom, houd jezelf warm en ga op pad om deze winter te strijden voor een gave vangst! Wil jij ook kans maken om Korda’s Winterhero van de week te worden? Blijf dan vooral foto’s insturen, want de gehele winter loopt deze actie door! Je kunt meedoen door je foto’s te uploaden op Facebook of Instagram, voorzien van de #WINTERHERO. Het Korda team kiest iedere week een winnaar uit. Succes!

Moge de beste #WINTERHERO winnen!


Wil je meer weten over de bovenstaande producten of over de andere items van Korda? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten! Meer entertainment, tips en nieuwtjes check je ook op Instagram.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl