ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Korda lanceert het Benelux YouTube-kanaal!

Favoriet Favoriet
Korda lanceert het Benelux YouTube-kanaal!

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan: de mannen van Korda hebben kort geleden het Benelux YouTube-kanaal gelanceerd! Dit Nederlandstalige kanaal is er speciaal op gericht om de Benelux kijkers van vette content te voorzien. Lees hieronder wat je zoal op het kanaal kan verwachten!


Team Korda aan het woord: Met de komst van een volledig Nederlandstalig Youtube-kanaal gaat het vanaf nu nog eenvoudiger worden om informatie over Korda te vinden, te kijken én interactief met Korda te delen, wat we graag zouden willen zien. Korda Benelux Karpervissen TV is een kanaal dat volledig in dienst van de kijker is gemaakt!

Het Benelux kanaal is opgezet om ons van de vetste Nederlandstalige Korda content te voorzien!

Ons YouTube-kanaal brengt de vetste films binnen het karpervissen en zal al je vragen beantwoorden. Wil je weten hoe je bepaalde rigs knoopt? Hoe je karpers lokaliseert? Hoe je het best vist met diverse aassoorten? Of wil je gewoon flink wat actie en mooie karpers zien?

Vanzelfsprekend kun je flink wat actie verwachten op het kanaal!

Vanaf nu zal Korda met grotere regelmaat en meer variatie dan ooit Nederlandstalige video’s uploaden. Dat is exact de reden waarom jij dus op het kanaal moet abonneren. Zo weet je zeker dat je dit niet gaat missen!

Zorg dat je je abonneert op het nieuwe YouTube-kanaal van Korda Benelux!

Eerste Masterclasses staan online

Inmiddels zijn er al diverse video’s op het YouTube-kanaal te vinden, waaronder twee hele gave Masterclass video’s van Ben van Boekel en Kevin Diederen.

Masterclass Korte Sessies

In de eerste Masterclass laat Ben van Boekel zien hoe hij ondanks zijn full time job en drukke sociale leven toch succes weet te boeken aan de waterkant. Zijn visserij bestaat voornamelijk uit korte doordeweekse nachtjes, waarbij een goed plan onmisbaar is! Check de Masterclass hieronder:

Masterclass Diep Water

De volgende Masterclass video gaat over het vissen op kraakheldere afgravingen, zoals deze veelvuldig zijn te vinden in de Benelux. Kevin Diederen neemt je stap voor stap mee in zijn aanpak op deze diepe wateren, dus doe er je voordeel mee!

Andere video’s

Na de Masterclass video’s komen er ook nog een hoop andere video’s voorbij. Zo zullen de beste Nederlandstalige video’s opnieuw gelanceerd worden en zijn er ook flink wat plannen voor een berg aan nieuw materiaal.

Met de komst van een nieuwe cameraman kan Korda flink gas gaan geven de komende tijd!

Met de komst van Korda’s nieuwe fulltime cameraman Lars Overhof zal het team dus flink aan de bak moeten om de vele actie, how to, stap voor stap en vele andere video’s te maken. Vanaf nu kun jij daar elke maandag om 16:00 van genieten!

Tot ziens op ons YouTube-kanaal!

Team Korda


Meteen de eerste Masterclass bekijken? Surf dan naar het YouTube-kanaal van Korda en zorg ook dat je de Facebookpagina in de gaten houdt voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl