KORDA NIEUWSFLITS – Kleding, markers en meer!

Favoriet Favoriet
KORDA NIEUWSFLITS – Kleding, markers en meer!

Deze producten zag je afgelopen maandag misschien al voorbij flitsen in de KWO Product Buzzz, maar nu nemen we de tijd om ze iets uitgebreider te bespreken! Er zijn een hoop nieuwe producten van Korda onderweg en deze gaan ze beetje bij beetje aan ons presenteren. Vandaag beginnen we met nieuwe kleding, nieuwe Back Leads en een nieuwe marker kit. 


Korda kleedt aan

In oktober zullen er diverse nieuwe kledingstukken van Korda gereleased worden die je warm gaan houden langs de waterkant deze winter. Laten we daarom beginnen met de stijlvolle Kore Crew Neck Jumper in een klassieke maar strakke groene kleur. Deze comfortabele jumper is prima geschikt als praktische kleding langs de waterkant, maar ook zeker als stijlvolle dagelijkse kleding!

Korda eindbaas Tom Dove poseert hier met de olijfgroene Kore Crew Neck Jumper.

Na het succes van onze vorige Korda Hoodies en de Jogger broeken, zijn beiden nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Een action-fit, overlap kraag, rib panelen, kangoeroe zak, gadget zak en storm manchetten maken dit een super comfortabele trui, die absoluut niet mag ontbreken als jij in het najaar of in de winter achter de schubben aan zit.

Charcoal is de naam van deze grauwe, maar stijlvolle kleur.

De bijpassende charcoal gekleurde broek heeft diepe zakken met ritsen en een elastische band die je kunt aantrekken. Daarmee is ook dit een zeer comfortabele aanvulling op je nieuwe Korda Hoodie en loop je er stijlvol bij.

De charcoal jogger is voorzien van extra diepe zakken met een stevige rits.

Alle nieuwe kleding zal beschikbaar zijn in de maten S tot XXXL!

Vernieuwde Flying Back Leads

Ook de bekende Flying Back Leads van Korda hebben een make over gehad, we zien dat aan de nieuwe coating. De back leads zijn ontworpen om over de hoofdlijn te glijden tijdens een inworp, zodat de lijn strak tegen de bodem blijft liggen rondom je stek.

De Flying Back Leads zoals je ze kent, maar dan met een coating!

Dankzij de plastic inserts kun je de Flying Back Leads eenvoudig monteren. Er worden 5 extra inserts meegeleverd, deze zijn ook geschikt voor gevlochten hoofdlijn. De Flying Back Leads worden verkocht in pakjes van 5 en zijn beschikbaar in en 3 en 5 grams versie.

Marker Float Stem & SLR Marker Float KIT

Dankzij het speciale design, gemaakt uit balsa hout, is de SLR Marker Float een van de favorieten bij een grote groep karpervissers. De SLR Marker Float maakt het mogelijk om nauwkeurig grote afstanden te werpen, maar heeft toch voldoende drijfvermogen om het oppervlakte te halen in diep water. Gecombineerd met de speciaal ontworpen Marker Stem is het ook nog eens praktisch onmogelijk om de boel in de war te gooien!

Gooi die maar eens in de war!

Op de Stem vindt je een drijver, die houdt de lijn vrij van laag liggend bodemwier. Dit, gecombineerd met keramische ringen om wrijving tegen te gaan, zorgt ervoor dat de lijn vloeiend kan bewegen. Onderaan de Stem zit een wartel. Deze voorkomt een kinkende lijn en maakt het mogelijk om snel te wisselen van lood. De Marker Stem is los te koop, of als set met de SLR Marker Float.

Verkrijgbaar als een complete set, maar de Stem is ook los verkrijgbaar!

Team Korda


Wil je meer weten over de bovenstaande producten of over de andere producten van Korda? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten, om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl