KWO Boulevard van Week 46

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard van Week 46

Nu Koning Winter écht om de hoek komt kijken kiezen steeds meer vissers ervoor om hun materiaal op te bergen tot het voorjaar. Alleen de die-hard vissers trekken er nog op uit, respect mannen! Wat voor type visser je ook bent, van deze gloednieuwe Boulevard met o.a. een gave runcompilatie, MH die bijna z’n rug breekt, supervangsten voor het DWFishing team en nog (veel) meer, zul je ongetwijfeld genieten!


Brute runcompilatie van FreeStyleFishing

Eén van de gaafste YouTube kanalen van Duitsland wordt gerund door de fanatieke jonge visser Felix Pinedo, beter bekend onder zijn YouTube account ‘FreeStyleFishing‘. Op zijn kanaal vind je maar liefst 125 video’s over zijn visserij, die zich voornamelijk in Duitsland afspeelt.

Op bijna ieder watertype weet Felix succesvol te zijn!

Eén van de video’s die we regelmatig voorbij zien komen op het kanaal van Felix zijn runcompilaties. Of je nu aan de waterkant zit, voor de kachel hangt of zelfs nog in bed ligt: van het geluid van een aanbeet gaat ieder vissershart sneller stromen! Check de compilatie hieronder en neem ook zeker een kijkje op het FreeStyleFishing kanaal voor meer gave video’s!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen vrijdag live ging is de nieuwe Keep Searching video van Mark Hofman! Hieronder alvast een klein voorproefje…

Holy SHIT! MH breekt hier zowat z’n rug! Benieuwd of hij ooit nog kan lopen? Check dan de video van 43 minuten via de button hieronder!

Bekijk de video van 43 minuten!


Golden oldie: KWO Pranked met Wesley Smits

In deze ‘gouwe ouwe’ KWO Pranked nemen Michiel Pilaar en Wesley Smits een dierenspeciaalzaak in het ootje. Dit bedrijf heeft ook een hengelsport afdeling waar boilies worden verkocht. In deze Prank belt Wesley als zijnde ‘Amir’ om te vragen hoe het kan dat zijn zoontje (Farith) een BRASEM heeft gevangen met deze boilies?


Target volschub en dikke schubkarpers – DWFishing team

De mannen van DWFishingTeam hebben er een HEERLIJKE herfstsessie op zitten. Na maar liefst vijf jaar tijd kwam eindelijk een langverwacht target op de mat!

Jullie zagen ‘m al in de header: deze supergave volschub die bij Wietze op de mat kwam!

Helaas zat het ook tegen: dé topvis van het water werd tijdens dezelfde sessie verspeeld. Ondanks dat was het een sessie om nooit meer te vergeten. Diverse andere bazige vissen kwamen nog wel op de kant! Overigens is de video geschoten op prive terrein, dus voor alle enthousiaste vissers onder ons die de landkaart aan het afspeuren zijn: HELAAS 😉

Niet alleen Wietze wist succes te boeken tijdens de herfstsessie!

Uiteraard hadden de strijders een filmcamera mee en het resultaat van deze succesvolle sessie kunnen jullie hieronder bekijken!


Succesvolle Franse sessie voor Willem Kwinten, Jop & Kenyon

Begin november viste Jop van Dillen, Willem Kwinten en zijn vriendin Kenyon een toffe sessie op het water Gaulois van The Carp Specialist. Ze visten samen vanuit de gite en Jop viste ook 2 dagen op stek 7. Hoe het de boys (& girl) is verlopen kunnen jullie zien in onderstaande (zeer knap geëdite) video.


TOPKWALITEIT: Johnny Haars pakt targetvis

Kijk, dit maakt ons blij! Johnny is namelijk één van onze lievelingsvissers. De sympathieke strijder gaat vaak weken in z’n uppie naar het buitenland, maar wat veel vissers niet weten is dat Mr. Haars ook graag in Nederland aan het targetvissen slaat. 2018 stond mede in het teken van een parel uit het midden van het land. Afgelopen week kwam zijn zoektocht tot een einde, toen de SCHITTERENDE spiegel in z’n net lag.

Is dit de mooiste vis van Nederland?

Topkwaliteit: veel mooier worden ze niet gemaakt toch? Gefeliciteerd Johnny, nu de spiegel in het Oosten nog 😉


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze supergave video volgen we het avontuur van Erik Hurxkens en Mathijs Lourens op een groot water!

Het gave verslag van Stairs 2 Hell, een bijzondere viswedstrijd in Tsjechië, lees je in deze update!

Huh, Mark Hoedemakers op televisie?! Hoe dat is gekomen lees je in zijn nieuwe blog!


Jaarlijkse KSN meeting komt er weer aan

Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse KSN meeting! Op zondag 25 november kun je vanaf 13:00 terecht aan de Meerndijk 59 in De Meern. Bij deze landelijke meeting zullen Willem Kwinten, Michiel Pilaar en Steve Briggs een interessant verhaal doen en afsluitend vindt er een tombola plaats met fantastische prijzen. Leden van de KSN hebben gratis toegang en voor introducés wordt €5,- gerekend. Uiteraard krijg je je geld meteen terug als je lid wordt voor 2019!

Jij komt toch ook? 😉


Topvangsten van afgelopen week

Ondanks dat de temperaturen afgelopen week al onder het nulpunt uitkwamen zien we nog steeds diverse fanatiekelingen naar de waterkant trekken. Hieronder zie je een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

We beginnen deze reeks met een 100% herfstplaat van Tom van Oosterhout. Een aparte compositie, maar zeker wel eens leuk!

Fleur, de dochter van Benny Heyns, scherpte haar PB schub aan naar 14,8 kilo!

Ook deze koi ontkwam niet aan Fleur’s viskunsten! Knap gedaan 😉

Ondanks de boete van €230,- kunnen Frank van Schaik en z’n maat terugkijken op een geslaagde sessie met deze prachtige vis!

Robin Bulters is verslingerd aan Rainbow Lake. Kort geleden ving hij zijn eerste vijftiger op dit water. Eentje die hij niet snel zal vergeten!

Ook HJ Schutte kiest z’n momenten aan de waterkant. Afgelopen week strikte hij nog dit pareltje!

Jeroen Henskens beleefde een productief ochtendje…

…samen met zijn vismaat Arjan Peffer!

Mark Lambregts heeft een zeer succesvol visjaar achter de rug!

Er kwamen flink wat two-tones bij Mark op de mat…

…waaronder ook deze!

De kers op de taart is deze brute two-tone spiegel van maar liefst 15,8 kilo. Knap gevist Mark!

Bewegende beelden van vangsten zijn altijd +1. Hieronder check je een gaaf filmpje van Kevin ten Klooster en Luke Bloo op een water in Frankrijk!


Haagse SKP-parels voor Marijn van der Ham

Van Marijn van der Ham kregen we onderstaand mailtje binnen: “Beste KWO, op moment van schrijven lig ik in het ziekenhuis. Helaas heb ik  een klaplong opgelopen tijdens mijn vakantie waarin ik eigenlijk van plan was om nog ff volgas te vissen. Na een moeizaam voorjaar had ik vanaf mei m’n zinnen toch weer op de Haagse kades gezet.”

Deze bijna-volschub strikte Marijn middenin Den Haag.

“Dit is niet zonder succes verlopen want ik heb een aantal mooie vissen weten te vangen tot 18kg. Lijkt me leuk om dit met jullie te delen om te laten zien hoe goed het SKP project in Den Haag gaat. Er zit nu echt een bestand om van te watertanden met heel veel potentie vissen. Binnen nu en 5 jaar zwemmen er hopelijk zelfs een aantal 20kg+ vissen in de Haagse wateren!”

Voor vissen als dit mag je ons ook wel wakker maken!

Wauw, gave vissen Marijn! Bedankt voor je inzending en heel veel beterschap. Hopelijk zit je snel weer aan de Haagse kades met een ijskoude vis in je pollen! 🙂

We sluiten de reeks Haagse rakkers af met deze beauty.


Pim Holtslag op solo avontuur in Frankrijk

In de onderstaande video volgen we Pim Holtslag tijdens een najaarssessie in Frankrijk. Pim trekt er helemaal alleen op uit, maar zijn inzet wordt beloond! Maar liefst twee keer in één weekend sneuvelt zijn PB. Hoe de sessie verliep check je in de onderstaande video:


Cris Scheffer verlaat Carpelicious

Cris vertelt: Toen ik in 2012 van Ronny Geens de kans kreeg om deel uit te maken van zijn team van fieldtesters hoefde ik geen seconde te twijfelen. Ik viste immers al een hele periode met zijn aas! In die ‘vrijgezellige’ tijd viste ik op tal van wateren en wist ik overal schitterende vissen te vangen.

Cris wist overal zijn vissen te vangen, en niet de minste exemplaren ook!

Maar tijden veranderen. Een steeds drukker leven, vriendin, huis en koivijver zorgen er soms voor dat je simpelweg niet kan vissen, wat ook absoluut niet erg is! Door het drukkere leven voel ik mezelf minder betrokken bij het team, dus het is nu een mooi moment om een stapje terug te doen en om plek te maken voor vers bloed binnen het team. Ik zal echter gewoon klant blijven, want in mijn ogen maak je (naast de tijd die je zelf in een water stopt) met het aas van Carpelicious écht het verschil!

De boilies van Carpelicious hebben Cris in ieder geval nooit laten zitten!

Ronny en team: bedankt voor de topjaren!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken (naast de reeds genoemde Keep Searching video van Mark):

Het vissen op een betaalwater blijft een uitdaging: hoe zorg je ervoor dat je het maximale uit je trip haalt? In dit artikel lees je een aantal handige tips!

Vissen ‘buiten je comfortzone’ is niet voor iedereen weggelegd. Gerben Lievers en Roel den Boer vinden het echter prachtig en vertellen er over in dit artikel!


Het visjaar van Ben Scholten

Afgelopen week plaatste Ben Scholten een leuke videocompilatie over zijn visserij in 2018. Diverse karakteristieke vissen komen voorbij, maar ook live aanbeten ontbreken niet in deze video! Check de video van ruim zeven minuten hieronder:


Topfoto van de week: Robin Bulters op Rainbow

De foto van de week komt dit keer bij Robin Bulters vandaan. Zoals jullie in de topvangsten al konden zien viste hij kort geleden samen met Arjen Uitbeijerse op Rainbow Lake, waar hij een vis van meer dan 25 kilo in zijn net mocht verwelkomen. Naast een hengel heeft Robin ook zijn fototoestel in zijn handen gehad, wat resulteerde in een HEERLIJKE sfeerplaat die je hieronder kunt bekijken!

Het blijft een magische water, dat Rainbow Lake…


Martin Post is on a roll…

Wie de Facebookpage van Martin Post in de gaten heeft gehouden zal hebben opgemerkt dat deze strijder als een raket aan het vangen is. Afgelopen vrijdag op zaterdag wist hij nog een Nederlandse 22 kg spiegel te strikken. Hoe bruut is dat?

Beng, beng! Een fabelachtige spiegel voor Post.

Deze vangst was niet de enige grote vis van afgelopen najaar. Meerdere fraaie (en zwaarlijvige) karpers vonden hun weg naar het landingsnet van Post. Toeval of niet: de supervangsten zijn gedaan met de nieuwe boilie die komende winter op de markt gebracht zal worden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over deze nieuwe bol op deze link!

Deze vis strikte Martin eind oktober op de nieuwe boilie.


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Cassiën Diaries – De Terugblik’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Cassiën Diaries – De Terugblik is er daar eentje van. In dit achtste deel van de videoserie kijkt Mark samen met Michiel terug op deze vette reis én blikken de boys vooruit op de video’s die er aan gaan komen want DAMNNN… die worden echt #NEXTLEVEL! Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl