KWO Boulevard van Week 47

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard van Week 47

Met Sinterklaas in het land zijn een hoop vissers druk in de weer met de feestelijkheden die er aan zitten te komen. Gelukkig zijn er ook nog een hoop karpervissers die de kou trotseren, wat resulteert in een goedgevulde KWO Boulevard! Deze week met o.a. een epische faal, een gave YouTube trailer van Vlasveld, hét perfecte kerstcadeau en nog (veel) meer!

Het is nu écht najaar en de winter komt inmiddels alweer in het vizier!


Winderige omstandigheden

Zo nu en dan komen we op de Sociale Media een epische #fail tegen. Dit keer is Bruno Médou aan de beurt, die op Instagram schrijft: “Het was een beetje winderig dit weekend!” Tsja, dat hadden wij ook wel kunnen raden na het zien van de onderstaande foto 😉

De Trakker Tempest: 100% waterdicht!


Upcoming op youtube: veel moois van Vlassie

Whoop, whoop! Op het YouTube kanaal van Peter Vlasveld zagen we onderstaande gave aankondiging! Hij gaat jullie de komende maanden flink verwennen met gave video’s over zijn visserij en zijn andere passies: filmen en fotograferen. Peter kennende zal hij jullie zeker ook wat willen leren, dus het loont zeker om deze baas te volgen op YT. Klik HIER om naar zijn kanaal te gaan en abonneer jezelf!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken.

De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de acht (!) jaar oude film over een avontuur van een hele jonge MH en een vrijwel maagdelijke MP! In 2010 trokken zij de Franse Alpen al in, op zoek naar een brute najaarsbak! Bekijk de film hierrrr!


WIN een week vissen op Le Grand Etang!

Wil jij een week GRATIS vissen op het topwater ‘Le Grand Etang’? Meld je dan aan voor deze actie van KWO & The Carp Specialist! Op vrijdag 30 november gaan wij een KWO Member blij maken met deze vette reis naar dit BRUTE water wat bekend staat om haar fantastische spiegelkarpers (en fraaie koi’s)!

Eén van de moeilijkste privéwateren ter wereld, maar…

…ook een met een visbestand om van te kwijlen!

Meedoen is uiteraard simpel en doe je in twee stappen:

STAP 1: Klik op de button en meld je aan!
STAP 2: Zorg je dat KWO Member bent (ben je het, regel het dan hierrr)

Een van de topvissen van Le Grand Etang: The Queen.

Meer weten over dit bijzondere water? Klik dan hier!


Het perfecte kerstcadeau!

Pak het wensenlijstje voor kerst er maar alvast bij, want deze MOET er bij op! Deze gave trui zagen we voorbij komen op de website van Teezily, waar mensen (onder andere) zelf hun kleding kunnen ontwerpen en verkopen. Eén ding is zeker: deze ontwerper heeft een hele goede smaak!

Bij wie moet deze trui onder de kerstboom belanden? Wij zijn fan!


Topvideo: Tips & Tricks met Roelof Schut

In de onderstaande video laat Fox-consultant Roelof Schut de nodige tips zien tijdens zijn visserij. Onder andere tips over loodgebruik, hair lengte en stekkeuze komen in de video aan bod. Bekijk deze leerzame video hieronder:


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Begin november trok onze amigo Bas van der Werff in zijn uppie naar het Franse land, en in deze video-update check je hoe dat is verlopen!

Bart Uijttenboogaart deelt in dit leerzame artikel zijn aanpak bij het vissen op de vele kanalen die ons land rijk is!

In deze blog van Mark Hoedemakers neemt hij ons mee naar een bijzondere sessie met Kristof en Alijn Danau!


Openbaar avontuur van Maarten van der Spoel

Hieronder kun je de Frankrijk-video van Maarten van der Spoel bekijken, die dit keer afreisde naar de Franse Alpen. Kortom: vissen in een prachtige omgeving vol met kraakheldere wateren, waarbij je een écht vakantiegevoel krijgt. Benieuwd of er deze sessie ook brute vissen op de kant kwamen? Check dan nu de video, en bekijk Maarten’s YouTube-kanaal voor meer video’s!


Succesvolle herfstsessies van Sven Omloop

Afgelopen week ontvingen we een leuke mail van Sven Omloop, die twee hele goede herfstsessies achter de rug heeft. Sven schrijft: Tijdens twee herfstsessies in Frankrijk wist ik een flinke serie vissen te vangen. Dat ik het jaar zo mocht afsluiten had ik nooit durven dromen! De hengels gaan echter de kast nog niet in, want in de winter bikkelen we gewoon verder op de kanalen in België!

Met vangsten zoals deze kan Sven met een brede glimlach terugkijken op de herfstperiode.

Het Franse land…

…was Sven goedgezind!

Alle vissen werden verleid met de Secrey Key uit de Eddy Sterckx baitrange en werden gehaakt op een Ngen 5 in haakmaat zes van Pro Line. Een topcombinatie!

Flink wat vissen vergiste zich in dit aantrekkelijke aasje!

Sven heeft de herfst in stijl afgesloten. Op naar de winterperiode!


Topvangsten van afgelopen week

Brrrrrr, het is al flink koud buiten, met name ’s nachts! Ondanks dat zijn er nog een aantal fanatiekelingen die naar de waterkant trekken om hun geluk te beproeven. Hieronder zie je een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Beng, benggg! Jullie zagen deze rijen van Mike Thille al bovenaan de update. En dat is niet voor niets: deze vis werd gevangen nadat Mike ‘em voor de onderwatercamera zag zwemmen. Video coming soon!

Denny van der Plas is nu net een jaar bezig met karpervissen en heeft het virus flink te pakken!

De nachtvorst en oostenwind maakte het Denny niet bepaald gemakkelijk, maar rond half vier ’s nachts kreeg hij toch een run!

Dennis Groot mocht deze brute bak vangen!

Op de FB pagina van Erwin Krijgsman kwam deze foto voorbij. Wat denk jij, is de foto echt of niet? Bijzonder is hij in ieder geval wel!

Van al dat karpers vangen raakt er soms wel eens een steekje los, zo ook bij Ali Hamidi… 😉

Boudewijn Margadant en Wouter Koziolek zijn weer samen met één van Wouter’s boten de Lot op getrokken, om een nauwelijks bevist deel van de rivier te onderzoeken!

Ook dit keer hadden ze hun camera’s mee en hebben ze hun trip vastgelegd. We kunnen dus binnenkort weer een film verwachten van deze bazen!


YouTube tip: de movies van SK Carpfishing

Wellicht heb je er al van gehoord, maar Rens Kop en Denny van der Kraan hebben samen een YouTube kanaal en hun laatste film (van ruim 30 minuten) is er zéér goed op ontvangen. Karpervissen is voor deze boys veel meer dan het vangen van een bak! Het gaat om vriendschap, plezier, buiten zijn en uiteraard karpers vangen. In onderstaande film gaan de mannen maar liefst een hele week naar de waterkant. Benieuwd hoe het ze vergaat? Check het hieronder!

Genoten? Abonneer je dan op SK Carpfishing voor meer moois!


VOORDELIG NAAR DE HENGELSPORTBEURS UTRECHT

Scoor nu jouw entreekaartjes voor de Hengelsport- en Visboten beurs. Tot en met a.s. dinsdag betaal je slechts €10,- voor de beurs die plaats zal vinden van vrijdag 30 tot en met zondag 2 december. Klik hierrrr om je kaartjes te scoren!

Klik op de afbeelding om extra voordelig jouw tickets te bestellen.


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

Raf Opstal deelt in dit artikel een flink aantal zaken die hem (en ons dus ook!) kunnen helpen om een water te kraken!

Nadat vorige week tip 1 tot en met 5 al verschenen, is het deze week tijd voor de volgende vijf tips over het effectief vissen op een betaalwater!


Topfoto van de week: Winterse taferelen

De foto van de week komt dit keer van onze eigen MH, a.k.a. Mark Hofman. Deze foto, die hij deelde op zijn Instagram account, past helemaal in de periode die er aan zit te komen. Mark schreef bij de foto: Helaas is de zomer nog ver weg, maar dit soort tafereeltjes zijn toch ook wel mooi!

Wat een heerlijke plaat Mark! #genieten


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Cassiën Diaries – De Terugblik’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Cassiën Diaries – De Terugblik is er daar eentje van. In dit achtste deel van de videoserie kijkt Mark samen met Michiel terug op deze vette reis én blikken de boys vooruit op de video’s die er aan gaan komen want DAMNNN… die worden echt #NEXTLEVEL! Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl