ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Fieldtest: Grade ’n Dorser 10 ft 2.75LB – Dennis Peters

Favoriet Favoriet
KWO Fieldtest: Grade ’n Dorser 10 ft 2.75LB – Dennis Peters

In deze video vertelt Dennis Peters hoe de GRADE ’n Dorser hengels in de 10-voets 2.75 lb variant hem zijn bevallen in zijn visserij. Van riviervissen op grotere afstand tot het vissen aan de oppervlakte op enkele meters uit de kant: Dennis heeft de hengels op alle vlakken aan de tand gevoeld. Check hieronder zijn oordeel!

Zowel vanaf de kant als vanuit de boot werden de hengels aan de tand gevoeld!

Video

Check de videoreview van Dennis hieronder:

Over de ‘N Dorser

Wil je meer weten over de GRADE ‘N Dorser hengels? Check dan de onderstaande productvideo die we al eerder schoten en lees daaronder de uitleg van de GRADE mannen over de hengels.

De mannen van GRADE vertellen: Met trots presenteren we onze nieuwe Grade N’Dorser 10ft karperhengels! Deze schitterende en elegante 10ft karperhengel is afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde materialen zoals Japanse ‘HIGH-Performance’ carbon, FUJI hengelcomponenten en SIC geleide ogen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is grade-n-dorser-10-ft-hengels-236.jpg
De ‘N Dorser hengels zijn gebouwd met de best mogelijke materialen.

Dit is een hengel waar Koen, Saron en Pieter volledig op zijn los gegaan qua design en qua eigenschappen die zij willen zien in een hengel. Er is bewust gekozen voor één serie hengels: een 10ft in 2.75lb en een 10ft in 3lb. Met deze hengels kun je echt overal uitpakken!

Met deze hengels kun je echt overal uitpakken!

Eigenschappen

In samenwerking met Japanse experts werd lange tijd gespard over een hengel die aan alle strenge eisen zou voldoen. Taai, een mooie buiging, goede demping en tegelijkertijd in staat om een stuk lood een flink eind weg te werken. Al deze eigenschappen zijn gecombineerd in de ‘N Dorser hengels!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is grade-n-dorser-10-ft-hengels-237.jpg
Het eindresultaat mag er zijn: 10ft hengels die je overal kunt inzetten!

Ook de vrienden van het roofvisteam werden aan tafel geroepen om mee te denken over de hengel. Zij kwamen met een slanke en stijlvolle reelhouder die een ware eye catcher is om te zien. Het laser gegraveerde logo en subtiele carbon detail maakt de hengel helemaal af.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is grade-n-dorser-10-ft-hengels-233.jpg
Als er iets is dat opvalt aan deze hengel dan is het wel de stijlvolle reelhouder!

Allround ten top

Al met al is dit een hengel waarmee je altijd en overal uit de voeten kan, zowel in Nederland als op je vistrips in het buitenland. Bekijk ‘m nu bij jouw lokale GRADE dealer en ervaar het zelf!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is grade-n-dorser-10-ft-hengels-229.jpg
Bekijk de hengels nu bij jouw lokale dealer!

Succes aan de waterkant!

Het team van GRADE


Meer informatie over de GRADE hengels of andere producten? Check dan de website en volg ook de Facebook– en Instagrampagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl