ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Fieldtest – Trakker RLX Combi Chair – Remy van Os

Favoriet Favoriet
KWO Fieldtest – Trakker RLX Combi Chair – Remy van Os

Comfortabel langs de waterkant zitten is voor de meeste karpervissers erg belangrijk. Een stoel moet stevig zijn, maar het liefste ook compact en licht van gewicht. In deze KWO Fieldtest neemt Remy van Os de RLX Combi Chair van Trakker onder de loep, om te zien of de stoel voldoet aan de hoge verwachtingen van de hedendaagse karpervisser die graag zit, want daar houdt onze Ossie wel van ;-)!


Remy aan het woord: Als karpervissers zijn we continu bezig met ons materiaal. De laatste trend is dat het compacter, lichter, kleiner en eigenlijk altijd goedkoper moet zijn. Dat laatste kan je soms duur komen te staan! Te vaak dacht ik dat ik goedkoop uit was en dan bleek dat het bewuste materiaal me toch vrij snel weer in de steek liet. Daar sta je dan met je gescheurde laars van Ali Express tijdens de eerste dag van je ‘blubbersessie’… #Merde #GoedkoopIsDuurkoop

Met zijn vijf kilo misschien geen lichtgewicht, maar toch zeker al drie kilo minder dan mijn vorige stoel!

Materiaal en functionaliteit

Een stoel moet vooral praktisch zijn, niemand wil met een loodzware stoel sjouwen als je even snel drie uurtjes gaat vissen. Wat je ook niet wil is dat je halve schuur volstaat met verschillende stoeltjes voor elke soort visserij. Het meest wenselijke is om één stoel te hebben die geschikt is voor álle situaties!

Trakker begrijpt het: één stoel voor elke sessie!

De naam RLX Combi Chair zegt het eigenlijk al: ‘Combi’. Maar wat is er dan zo combi aan deze zetel voor de karpervisser? De stoel beschikt over een inklapbare rug extensie, waardoor je de stoel extra laag kunt zetten. Je zou het niet zeggen, maar met mijn 27 jaar word ook ik een jaartje ouder en dan is het niet wenselijk om hele dagen met een kromme rug op de rand van je stretcher te zitten. Door de extensie ingeklapt te laten kun je hem op het randje of helemaal op je stretcher zetten zodat je niet voor je dertigste al een hernia hebt!

Zoals Remy omschrijft…

…combineren kun je leren!

De handige clips aan de zijkant van de stoel zijn gemaakt om de stoel na het opvouwen vast te maken. Hierdoor blijft de stoel opgevouwen. Door de clips aan te trekken wordt de stoel nog platter en dat is weer compact. Compact is weer kleiner en dat is weer de trend!

Klein, compact en handig!

Trakker heeft ook gedacht aan de jaargetijden. Doordat de cover van de stoel gewatteerd is houdt het in de wat koudere dagen de warmte vast en zit je zacht en warm. Is het hartje zomer, dan haal je de gewatteerde cover ervan af en waarna je een stoel overhoudt met alleen gaas. Erg relaxt op de warmere dagen!

Kijk, daar gaat er alweer een ruime kilo vanaf. Heerlijk luchtig voor in de zomer!

Conclusie

Voor een goede prijs heb je een kwalitatief hoogwaardig product dat je op veel verschillende manieren kunt inzetten. Deze stoel blijft zeker in mijn standaard uitrusting! De advies verkoopprijs van de Trakker Combi Chair komt neer op €99,-. Door de veelzijdigheid, compactheid en het relatief lichte gewicht vind ik de prijs-kwaliteit verhouding erg goed en kan ik de Combi Chair aan iedereen aanraden!

Remy van Os

Meer weten over deze stoel of over de andere producten van Trakker? Bezoek dan hun website en vergeet ook zeker niet de Facebookpage te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl