KWO met grote stand aanwezig op Carp Zwolle 2019!

Favoriet Favoriet
KWO met grote stand aanwezig op Carp Zwolle 2019!

Morgen is het dan eindelijk zover: om 9 uur openen de deuren van de grootste karperbeurs van Europa zich. KWO is uiteraard opnieuw met een grote stand aanwezig op Carp Zwolle. Ook dit jaar zijn er bij ons weer veel (nieuwe) toffe producten verkrijgbaar en je kunt jezelf inschrijven als KWO Member. Hiermee maak je meteen kans op prijzen! Hoe dat zit lees je hieronder allemaal!


Tijd voor een feestje bij KWO – MEGA WINACTIE

We starten dit feestelijke jaar opnieuw met een MEGA WINACTIE… Ruim €10.000,- aan prijzen worden verloot (€11.360,- om precies te zijn) op woensdag 27 februari. Deze 100 prijzen worden verloot onder alle KWO Members. Heb je nog geen KWO Membership, zorg dan dat je jezelf snel aanmeld, 2019 is namelijk HET jaar dat je member wilt zijn!

WAT KUN JE ALLEMAAL WINNEN?

Jullie staan natuurlijk te popelen om te zien wat er te winnen valt, dus we houden jullie niet langer op 😉 Hieronder check je de complete prijzenpot!

 • Navigator Baitboat KWO Custom editie –  €1.500,-
 • Lot Experience 1 week bootvissen in Frankrijk – €1.100,-
 • Trakker Tempest V2 Bivvy – €750,-
 • Raptorboat 2 meter Wide Airdeck – €600,-
 • Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger – €550,-
 • 2x Midweek vissen op De Karperhoeve – €700,-
 • Solar luggage pakket – €370,-
 • Trakker RLX Oval Bed System – €380
 • Set van 3 Penn of Mitchell molens – €360,-
 • Deeper Pro+ Giftbox – €230,-
 • Set van 3+1 JRC Radar CX beetmelders + ontvanger – €220,-
 • 3 x €150,- Aaspakket Mainline Baits – €450,-
 • 50 x €50,- KWO shoptegoed – €2500,-
 • 25 x €50,- Tacklebox shoptegoed – €1250,-
 • 10 x €50,- Originals shoptegoed – €500,-

In totaal gaan we dus 100 Members blij maken met een super toffe prijs! De totale waarde van de winactie is maar liefst: €11.360,-

Sluit jezelf aan als KWO Member bij ons op de stand en maak automatisch kans op de vette prijzen!

EXTRA VOORDEEL ALS COMMUNITY MEMBER!

Ben je lid van de KWO Community? Zo ja, dan krijg je ook nog eens 20% extra korting op jouw aankopen tijdens de beurs. Op vertoon van de digitale memberpas gelden namelijk de Member prijzen!  Ben je nog geen lid? Maak dan nu de keuze en meld je HIER aan! Uiteraard kun je ook Member worden op de stand in Zwolle. Prijzen? Vanaf €4,95 per maand.

KWO MEMBER zijn is 20% korting scoren op het gehele KWO Assortiment! #WIN


Het gehele KWO team is aanwezig

Uiteraard zijn wij van KWO ook op de beurs in Zwolle GROOTS aanwezig! Je kunt ons vinden op stand 208 in de mediahal (hal 2). Op onze stand kan je naast KWO Member worden ook terecht voor de meest gave hoodies, t-shirts, petten, mutsen, jassen en meer! We staan met een flink team present op de stand dus je bent uiteraard ook altijd welkom om gezellig een praatje te komen maken.

KWO is te vinden op stand 208 in de mediahal (hal 2).


Maak kennis de met Keep Searching Collectie

Naast de succesvolle videoserie van Mark Hofman is er afgelopen najaar ook een ‘Keep Searching’ kledinglijn uitgerold. De collectie bestaat uit diverse hoodies en t-shirts. De truien mogen langzaam wel bestempeld worden als meest relaxte vishoodie van de scene. Naast de perfecte groene carpykleur heeft de trui 2 zakken aan de zijkant die kunnen worden afgesloten met een rits. Tijdens het drillen zijn je spullen dus veilig 😉

Nooit meer je sleutels kwijt met deze handige feature.

Het populairste item van de collectie is overduidelijk de ‘LIVE THE SEARCH’ hoodie. De trui is verkrijgbaar vanaf €40,- voor members en niet-members €50,- zo zie je maar weer dat member zijn loont!

Scoor bij de hoodies de bijhorende jogger en maak je outfit compleet!

KWO Mid-Season Jacket

De topper van het afgelopen najaar is ongetwijfeld het KWO Mid-Season Jacket. De jas is ideaal voor de overgangsmaanden. Het voorjaar komt ondanks de kou weer snel dichterbij en met deze jas zit je gebakken aan de waterkant. De jas is verkrijgbaar voor €60,- en members betalen slechts 5 tientjes!

Afgewerkt met de Keep Searching slogan op de rechterschouder.


De beursdeals

KWO Minimal Hoodie – Special Edition verkrijgbaar voor €30,

5KG KWO Specials 40 euro. Exclusief voor members!

De KWO Pompon Beanie kost dit weekend slechts een tientje.


Het allervetste product van dit weekend

Ongetwijfeld het dikste product dit weekend op de beurs is wel het KWO x TW Steel horloge. Ja… je leest het goed een samenwerking met TW Steel. Wij kunnen niet wachten om de klok aan jullie te laten zien. Aanschouw hem bij ons op de stand! Pre-orderen is ook mogelijk. Er worden slechts een aantal gemaakt dus wees niet te laat 😉

Afgewerkt met echte carpy kleuren!


Volg KWO dit weekend via Instagram

Kan je niet aanwezig zijn op Carp Zwolle dit weekend maar wil je het wel graag beleven? Dat kan! Volg alles via ons Instagram kanaal. Dagelijks delen we de tofste dingen via onze Stories en zo krijg je een kijkje achter de schermen.

TOT AANKOMEND WEEKEND!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl