KWO Podcast #14 | Joachim Stelma over KWO, Lot of Carp en riviertechnieken in Frankrijk

Favoriet Favoriet
KWO Podcast #14 | Joachim Stelma over KWO, Lot of Carp en riviertechnieken in Frankrijk

Jullie hebben ongetwijfeld wel eens een artikel gelezen of filmpjes gezien van Joachim Stelma. Deze fanatieke visser, ondernemer én Francofiel is sinds 1 januari in dienst bij KWO als hoofdredacteur en vertelt in deze Podcast ALLES over het vissen op de rivier de Lot in het zuidwesten van Frankrijk.


Een bekende 50er of een onbekende 40er van de Lot?

Het antwoord op die vraag weten jullie waarschijnlijk wel, want Joachim vist nergens liever dan op de rivier! Jos is in deze podcast lekker op dreef en vraagt Joachim naar zijn bijzondere loopbaan, werk bij KWO en zijn bedrijven Lot of Happiness en Lot of Carp. Het grootste gedeelte gaat echter over de hardcore riviervisserij op met name de Franse Lot.

Wil jij ook een keer gaan riviervissen en kan je nog wel wat tips gebruiken? Ga er lekker voor zitten en profiteer mee van de schat aan ervaring die deze halve Fransoos heeft.

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

Meer van / over Joachim

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast met Joachim Stelma en smaakt het naar meer. Check dan zeker eens de Facebookpagina van deze fanatieke visser en volg hem ook op Instagram.

Next: Mike Thille

De volgende KWO Podcast is inmiddels ook al opgenomen, op het KWO hoofdkwartier, met avonturier Mike Thille. Jos praat met Mike over …

Mike heeft door de jaren heen HELE brute wateren bezocht in Frankrijk en Italië!

Verder luisteren? Klik dan HIER voor de twaalf eerdere Podcasts met onder andere Post, Van de Werfhorst, Pilaar, Zomerhuis, Diederen, Walters en vele anderen! Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl!

Kortom; stay tuned en tot ziens!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl