ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Podcast # 20 | Rene Treffers over spuiten, rollen, big game, mais, maden en zijn bizarre drive om overal maximaal te gaan voor grote vis!

Favoriet Favoriet
KWO Podcast # 20 | Rene Treffers over spuiten, rollen, big game, mais, maden en zijn bizarre drive om overal maximaal te gaan voor grote vis!

In deze nieuwe editie van de KWO Podcast is Rene Treffers de visser die zijn kennis, tips en trucs deelt over zijn visserij. We spreken met hem over zijn drive, wintervisserij op Abbey en zijn aanpak met mais en maden. Hij strooit met tips en trucs en check ook zeker zijn community artikelen die zijn verschenen. Komende winter staat er ook een video met Rene op de planning om zijn visserij in beeld nog beter te kunnen laten zien, want deze gekke ‘westcoaster’ gaat extreem hard!


Ga er lekker voor zitten en luister de nieuwe Podcast!

De Podcast is ook te beluisteren via Soundcloud:

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

Up next: Gio Vanhooren

In de volgende KWO Podcast, die aan het einde van deze maand verschijnt, gaan we in gesprek met Gio Vanhooren. Gio zal vertellen over de geboorte van Monkey Climber, zijn Belgische visserij, 180 MC tattoo’s en zijn glow in the dark geheime wapen…

De volgende gast in de KWO Podcast is Gio Vanhooren!

Stay tuned en tot ziens!

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast met Rene Treffers. Wil je verder luisteren? Klik dan HIER voor de 19 eerdere Podcasts met onder andere Gans, Thille, Post, Van de Werfhorst, Pilaar, Stelma, Zomerhuis, Diederen, Walters en vele anderen! Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl