ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Product Buzzz – September Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Product Buzzz – September Deel 1

Zitten jullie al klaar? Dit is namelijk de nieuwste KWO Product Buzzz en tevens de eerste van de maand september. Net zo boordevol als Liga, maar dan met alles over aas, materiaal, visreizen en andere nieuwtjes. Wellicht dat deze Product Buzzz precies is wat je nodig hebt in je voorbereiding voor het najaar, check hem snel: 


De najaarstip van Originals

De Nederlandse aasfirma Originals heeft ook voor de najaarsvisserij het perfecte aas in huis. Enkele smaken die het in het najaar goed doen zijn bijvoorbeeld de Krill Caramel en de Liver Squid. Beide boilies zijn samengesteld uit verse ingrediënten die zorgen voor een optimale instant werking. Wil je snel een dagje vissen? Dan is de aasrange van Originals een uitstekende keus!

De aasrange van Originals is een uitstekende keus voor het najaar!

Vooral op de Krill Caramel Range, die eerder dit jaar werd gelanceerd, zijn in korte tijd duizenden karpers gevangen. Het aas heeft zich dus door en door bewezen en is een veilige keus voor de twijfelende visser. De Krill Caramel Range die is opgebouwd uit producten als readymade boilies, pellets, pop-ups, boosters, triggers, baitsprays en speciale hookbaits.

In korte tijd zijn er duizenden karpers gevangen met de Krill Caramel.

Daarnaast is de boilie ook uitstekend te gebruiken om een voercampagne op te starten. Kortom: heb je nog niet kennis gemaakt met het aas van Originals, dan is deze range absoluut het proberen waard! Klik op de button hieronder voor meer informatie en bestellingen:

Meer info over de Krill Caramel check je hier

De Krill Caramel heeft zich afgelopen maanden…

…keihard bewezen door de vangst van vele karpers.


Upcoming: RACE DOOR DE BALKAN – Pilaar & Ossie

Ben jij klaar voor wederom een bizarre roadtrip waarbij er ruim 3000 kilometers worden weggetrapt door de Balkan? Ga dan maar zitten voor de nieuwe film van Michiel Pilaar die samen met zijn Rotterdamse visstrijder ‘OSSIE’ op jacht gaat naar kanonnen van Balkankarpers. Ruim 80 minuten duurt het spektakel waarin een rivier en betaalwater in Oostenrijk worden bevist alvorens de baasjes doorrijden naar Slovenië om daar eens flink uit te halen…

Piel ging letterlijk voor #GOUD!

Komende vrijdag om 17:00 uur kun je de film bekijken op de KWO Community. Ben je nog geen Member?

Meld jezelf dan hierrrr aan


Gebruik je Fortis zonnebrillen het hele jaar rond!

Fortis vertelt: De herfst is in aantrede, dat betekent dat de lichtintensiteit minder wordt. Veel mensen denken dat dit het moment is om de zonnebril thuis te laten. mits je de juiste zonnebril gebruikt. Een zonnebril met Geel/Amber lensen biedt bij donkere weersomstandigheden uitkomst.

Voor iedere smaak een model!

Geel/Amber werkt contrastverhogend waardoor je weer meer ziet! Fortis Eyewear heeft een scala aan modellen met amberkleurige lensen, ook wel de AM/PM uitvoering genoemd. Zo is er een AM/PM versie van de Wraps, Strokes, Overwraps (opzetbril) en de Vista’s. Voor iedere smaak en budget een model, van slechts €26,99 tot €99,99.

See Deeper, See More, Catch More! FACT!


WIN een visreis naar Raiden’s Lake t.w.v. €350,-

Lijkt het jou leuk om net als Michiel Pilaar & Sjors Kwinten samen met je vismaat een gratis midweek naar keuze in het 2018 of 2019-seizoen op Raiden’s Lake van De Karperhoeve te vissen? In samenwerking met The Carp Specialist verloten we daarom deze waanzinnige prijs t.w.v. €350,-. Meedoen is eenvoudig. Je hoeft enkel je naam en emailadres te droppen via onderstaande button!

Klik hier om mee te doen!

Op 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt! Veel succes!


Fox pakt gigantisch uit!

Momenteel is Fox bezig met het releasen van de nieuwe collectie. Bijna HONDERD producten gaan de Fox range versterken, brolly systemen, tenten, hengels, luggage, alles komt aan bod. Er komen op zeer korte termijn nog een aantal updates op KWO met een aantal toppertjes uit de reeks, hierbij alvast een sneak peek.

EOS 1-Man Bivvy

Nieuw in de range van Fox is deze Eos 1-man Bivvy.

Zeer veelzijdig.

.. en ook leverbaar in een 2-man versie.

 • Biedt ongeëvenaarde kwaliteit voor de prijs
 • Perfect shelter voor beginnende karpervissers en karpervissers met een krapper budget
 • 8000mm HH waterdichtheid
 • Twee baleinen ontwerpen een ruime luifel voor extra bescherming
 • Khaki kleur
 • Inclusief full frame support
 • Two-way letterbox deuropening met geïntegreerde mesh plus PVC en solide deur optie
 • Voorkant kant worden opgerold waardoor er een open shelter ontstaat
 • Twee rodstraps op voorzijde van shelter
 • Lichtgewicht grondzeil en heavy duty haringen in een draagtas met rits
 • Afmetingen: 205cm Deep x 270cm Wide x 140cm High
 • Gewicht: 7kg
 • Buitenkant: 100% polyester

Dit is slechts een greep uit de nieuwe Fox collectie, verwacht zeer binnenkort een update op KWO met meer artikelen uit deze range. Wil je informatie over alle items? Bezoek dan de website van Fox of  like hun Facebookpagina!


3 Toplijnen van PB Products

Ongeacht je voorkeur voor fluoro carbon, nylon of gevlochten lijn, je kunt altijd bij PB Products terecht om een passende hoofdlijn te scoren! Om te kijken welke hoofdlijn het beste bij jouw visserij past, geeft PB Products hieronder een korte uitleg over iedere lijn:

Gator Braid (gevlochten)

Snij door alle lelies heen of vis op grote afstand met de gevlochten lijn Gatorbraid.

PB Products aan het woord: Langzaam, echt zinkende en soepele gevlochten hoofdlijn. Speciaal ontwikkeld voor het vissen op extreme afstanden en de obstakelvisserij. Omdat Gatorbraid Two-Tone praktisch geen rek bezit krijg je een uitstekende beetindicatie. Dit zal in de praktijk absoluut meer vis opleveren.

Doordat het materiaal zo weinig rek bezit, komt er tijdens een zware dril enorm veel druk op de haak te staan. Meer over deze lijn lees je uiteraard op de website van PB.

Ghost Dragonfly (100% Fluoro Carbon Hoofdlijn)

Vis jij altijd met slappe lijnen? Dan is dit wat je nodig hebt, een baksteen zinkt langzamer.

De volgende is de Ghost Dragonfly. Een 100% fluoro carbon hoofdlijn met unieke eigenschappen. De Ghost Dragonfly is wat je noemt de hoogste kwaliteit fluoro carbon op de markt. Ghost Dragonfly is zeer, zeer slijtvast.

Deze lijn bezit zeer weinig rek en zinkt als een baksteen. Daarnaast neemt Ghost Dragonfly geen kleurdeeltjes op en is de Ghost Dragonfly als hoofdlijn zeer goed te gebruiken. En dat voor een 100% fluoro carbon. Na vele testen is de keuze op de beste lijn gevallen omdat we geen concessies willen doen aan de kwaliteit! Ghost Dragonfly is zelfs zo soepel dat er grote afstanden mee geworpen kunnen worden. Een mooie gladde, supersnel zinkende, zeer slijtvaste en op de bodem onzichtbare hoofdlijn….wie wil dat niet!

Control Mono (nylon)

Natuurlijk heeft PB Products ook een lekkere allrounder!


Je kunt hier spreken van een wolf in schaapskleren. Control heeft een minimaal lijngeheugen waardoor het materiaal zeer prettig in het gebruik is en zeker niet “kinkt”. De minimale rek zorgt voor een goede beetregistratie. Verkrijgbaar op spoelen van 1250 meter (dus genoeg voor 3 spoelen van 400 meter “opslag”), in 0.30 mm, 0.35 mm en 0.38 mm. De 0.43mm bezit 1000 meter op een spoel. De groene kleur van Control maakt de lijn weinig zichtbaar in het water.

Meer info over deze lijn en natuurlijk nog véél meer andere producten lees je uiteraard op de website van PB Products zelf!


Ultra scherpe Kamakura-haken van Korda

Korda aan het woord: Tot voor kort was de enige manier om ultra scherpe punten te creëren, met de hand veilen. Dit is een vaardigheid die veel tijd kost om te leren en op de juiste manier uit te voeren. Bij de productontwikkeling afdeling van Korda dachten we, dit moeten we onderzoeken. Het verkrijgen van de scherpste haken werd een groot project. Ondanks dat we erg hard gewerkt hebben aan dit project, nam het drie jaar in beslag voordat we alles perfect hadden voor de productie van de Kamakura-haken.

Voor wie met de scherpste haken wilt vissen zijn er nu ook kant en klare opties verkrijgbaar.

De Kamakura-haken worden na de productie geslepen tot een zeer strenge tolerantie. We produceren haken met uiterst scherpe punten, die je met de hand niet kunt evenaren. Wanneer je het doosje opent, vallen twee dingen op. De eerste is de consistentie van het product. Elke haak heeft dezelfde belachelijke scherpte en is klaar om gebruikt te worden.

Omdat consistentie de sleutel is, zijn we er trots op dat elke punt er precies hetzelfde uitziet.

De tweede is een wasachtige coating op de punt van de haak. Dankzij deze unieke manier om de punt te bedekken, zorgen we ervoor dat ze in de best mogelijke staat blijven totdat je ze wilt gebruiken. Vlak voor het uitwerpen wrijf je de wax eraf met je vingers en je zult vissen met de scherpste haak die je je maar kunt voorstellen.


Najaarsdeal bij Hengelsportzaak van de Ven in Dordrecht

Hengelsportzaak van de Ven aan het woord: Een mooie najaarsdeal, de Mitchell Avocast 8000 en Avocast FS 8000. Een prachtige Big Pit molen in een gewone versie maar ook verkrijgbaar met vrijloop. Nu in de aanbieding voor € 79,99 en 3 stuks voor maar € 199,-!

Echte werpkanonnen de Avocast 8000, ook verkrijgbaar als FS (vrijloop) voor dezelfde prijs.

Deze Mitchell Avocast 8000’s zijn prachtige Big Pit molens met een mechanisme dat zeer soepel draait, sterke slip en erg strakke afwerking. Ook de zwart houten knop en inklapbare hendel zijn een mooie toevoeging aan deze molen. Met een inhaalsnelheid van 80cm is elke vis makkelijk te landen en de aluminium spoel heeft meer dan genoeg capaciteit om op grote afstanden te vissen met zowel nylon, fluoro of gevlochten lijn. De molen is voorzien van een lichtgewicht body waardoor hij erg fijn in de hand ligt. Bestel de molens in de webshop, klik hierrr.

Bezoek ook de Facebookpagina van Hengelsportzaak van de Ven om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten en acties!


Nieuw voor 2018: De Martin SB CHAMPION RANGE!

Martin SB blijft innoveren en is in 2018 met een geheel nieuwe boilie range op de proppen gekomen! De Martin SB Champion Range bestaat uit de High Active en de High Protein boilies, Super Smog en foodbased pop-ups. Tijdens de afgelopen wereldkampioenschappen heeft het Franse nationale team hoge ogen gegooid met deze range. Ook tijdens de testfase van de Nederlandse teamleden, waren de resultaten overweldigend!

De nieuwe uitgebreide Champion Range van Martin SB.

Martin SB aan het woord: De Champion Range boilies zijn opgebouwd uit zeer hoogwaardige en wateroplosbare ingrediënten. Deze boilies zijn zacht, open van structuur en smelten langzaam waardoor er een continu eetlustopwekkend geur- en smaakspoor ontstaat. De boilies uit de Champion Range zijn speciaal ontwikkeld om toe te passen tijdens wedstrijden en op dressuurwateren voor een snel en onderscheidend resultaat. Door kleine hoeveelheden Champion Range boilies bij te voeren tussen de vangsten door, zal de karper op de stek blijven azen.

Ook in de winter wordt er goed gevangen op de Champion Range!

De attractieve foodbases pop ups hebben zich instant flink bewezen.

De gehele range is verkrijgbaar in 15 en 20 mm plus bijbehorende pop-ups volgens het nieuwe foodbased concept. Deze combinatie zorgt ervoor dat het instant vissen op karper nu nog makkelijker gaat!

Deze karper viel voor de ‘open’ structuur van de Champion Range, die kun je ook goed zien op de foto.

Uiteraard zijn er bij deze range ook 2 geheel nieuwe Super Smogs toegevoegd. Deze range is het gehele jaar inzetbaar, dus ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel de website van Martin SB.

UPDATE: DE PLANNEN ZIJN UITGELEKT, 10% PRINSJESKORTING BIJ MARTIN SB!

Martin SB is gek op UITLEKKEN! Neem bijvoorbeeld de Xtra Range pop-ups met wateroplosbare ingrediënten! Die lekken pas hard uit! Check de nieuwe video:

https://youtu.be/iPZicRdHnwg

Prinsjesdag, de 3e dinsdag van september staat voor de deur en dat betekent begroten, begroten en nog eens begroten… MARTIN SB geeft je daarom alvast wat extra koopkracht met 10% korting op alle producten in de webshop (m.u.v. lopende aanbiedingen en ingrediënten).

Thanks Willie!

Gebruik de code: PRINS2018 bij bestellingen in onze webshop en ontvang direct deze korting op je aankopen! Deze actie is geldig van 18 t/m 21 september 2018 op www.martinsb.com.


JRC Radar CX Alarm

JRC vertelt: Met een bereik van meer dan 150 meter, een stevige ABS casing, digitaal versterkt geluid en nog veel meer toffe eigenschappen, is dit een beetmelder met een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Een draadloze ontvanger, 20 seconden nagloei-led en zowel het volume, de toon en de gevoeligheid zijn traploos verstelbaar. Een zeer complete beetmelder dus die ook nog eens een nachtlamp functie heeft. Er zijn vier kleuren beschikbaar en de beetmelders worden geleverd in een beschermende koffer. Meer over deze beetmelders zie je in deze video:


The Carp Specialist Primeur!

Helemaal hartstikke nieuw bij The Carp Specialist is het water Etang du Yéti. Geen bigfoots, maar wel big carp! Je hoeft slechts vier en een half uur in de auto te zitten als je vanaf Breda vertrekt en dan belandt je op het prachtige Domaine de Bel Eaux. Vrij vertaald betekent dit: domein van de mooie wateren. Vanaf Brussel is het zelfs nog een uur minder rijden.

Één van de twee super deluxe accommodaties.

20 Hectare aan Noord-Frans schoon voor je deur.

The Carp Specialist aan het woord: Het domein doet zijn naam eer aan. Middenin de bossen in het Noord-Franse landschap vindt je ruim 20 meren van viskweker Sébastien. Al decennia lang kweekt hij hier met zijn familie karper, witvis en roofvis en één van die wateren die dus nu geopend is voor publiek is Etang du Yéti.  Een enorm karper bestand met enorm veel variatie is wat je terugvindt in het meer.

Bakken van schubkarpers!

Kleurplaten…

… en parels van spiegels. Een zeer gevarieerd bestand!

Het water is ruim 20 hectare groot en met slechts twee vis stekken die ook nog eens een luxe accommodatie hebben, heb je hier alle ruimte om je rust te pakken en een droomvakantie te beleven. Uiteraard biedt de accommodatie voor vis vrienden of familie. Meer informatie over dit water vindt je uiteraard terug op de website van The Carp Specialist.

Wie weet lukt het jou om een van de grotere spiegels te haken!


Pro Line introduceert: de NG Squid boilie

Davey Gans vertelt: De gloednieuwe boilie van van Pro Line werd vorig jaar met trots in mijn handen geschoven door Thomas van Gestel (Marketing man van Pro Line).

Hier ga je dikke Sjaken mee vangen maat! En skip je de kleinere vissen van de populatie.

De GLM die meteen al aan mijn vingers plakte toen ik de bol uit de verpakking haalde kwam uit Nieuw Zeeland. Impressive hoor. “Ga ik hierdoor nou echt ‘dikkere sjaken’ door vangen?” Een combinatie met Squid, een smaak die zich in het verleden bewezen heeft op het gebied van het vangen van dikkere vissen en kelp voor het laxerende effect en een hoog proteïne gehalte (30%) begon ik al iets meer te geloven in het verhaal van Thomas.

Een van de vissen uit Davey zijn eerste trip met deze bollen.

#Smikkelmix!

Eerst zien, dan geloven! Ok, ik geloof het.

Ik was mij ervan bewust dat hij ook een groot gedeelte van de sales oppakte bij Pro Line, dus ik liet mij nog niet om de tuin leiden door zijn mooie praatjes.

Ohja, de bol zit vol met eierschaal. Voor dat ‘crunch’ effect. Dat is iets waar ik wel echt in geloof. Door mijn stalking verleden weet ik dat de hardere brokken die goed kraakte andere vissen activeerde om te gaan azen. De eerste keer dat ik getuige was van de testfase van deze boilie, zag ik al 2 50’ers op de kant komen in 1 nacht.

2 keer 25kg geweld op de mat met de NG Squid!

Zou Thomas dan toch gelijk hebben?

Mijn eerste trip dat ik deze bollen mee had wist ik zelf 3 vissen boven de 20 kilo te vangen. Iets dat mij nog nooit eerder gelukt is. Ben je benieuwd geworden naar de range van Pro Line? Bezoek dan snel hun website. Naast aas hebben ze een brede range producten waar ongetwijfeld iets voor jou bij zit.


Eind september leverbaar – Solar Tackle P1 Fixed Buzzerbars

Solar vertelt: Vanaf de laatste week van september kun jij bij jouw lokale Solar dealer terecht voor de P1 Fixed Buzzerbars. Deze langverwachte buzzerbars zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en hebben dezelfde unieke Diamond Grip kraagjes als de rest van de P1 range.

Zoals je van ons gewend bent hebben deze buzzerbars ook het originele Pozi-Loc™ systeem zodat jouw beetmelders en achtersteunen altijd perfect recht te zetten zijn. De P1 buzzarbars zijn bovendien zeer vriendelijk geprijsd en passen op alle Solar Banksticks en Rod Pods.

Er worden drie versies geleverd, iedere versie is leverbaar in verschillende maten:

 • 2 rod versie, leverbaar in 5 maten: 4,5 inch, 5 inch, 5,5 inch, 6 en 7 inch breed. De 6 en 7 inch versies passen ook op de World Wide Pod(oude en nieuwe), wat natuurlijk een zeer compacte setup maakt
 • 3 rod versie in 10, 11, 12 en 13 inch
 • 4 rod versie(compleet met goalpost adapters geleverd) in 19 en 22 inch

Hiernaast zal ook de Solar P1 Bankstick Stabiliser uitkomen, een no-nonsense maar uiterst fraaie stabiliser. Meer info vindt je op de website van Solar zelf.


Maak je eigen kurkbal pop-ups met de CC Moore Corkball Roller

Tegenwoordig zijn er steeds meer karpervissers die net als vroeger weer zelf aan de slag gaan met het maken van hun eigen (haak)aasjes. Ook de Engelse aasfirma CC Moore heeft een tal van producten in de range om zelf je pop-ups, Hard Hookbaits en Wafters te maken. Recent werd daar een nieuw item aan toegevoegd: de Corkball Roller. Met deze handige tool maak je in een mum van tijd perfecte kurkbal pop-upjes. CC Moore consultant Remon & zoon overtuigen jullie in minder dan een minuut van de efficiëntie van de Corkball Roller.


Met de Fortis XSR verrekijker zie je alles

Fortis aan het woord: Met de XSR verrekijker, had Fortis het doel om de ultieme visverrekijker te maken. Met een superscherp beeld zodat je zelfs de verste worpen nauwkeurig in de gaten kunt houden. Een noodzakelijk goed voor elke visser die zaken op afstand goed wil waarnemen. Of dit nu springende vis is, bellenplakkaten zijn , met de helderheid, duurzaamheid en het lichte gewicht van de XSR verrekijker heb jij alles dat je nodig hebt.

Ieder exemplaar wordt getest en ondergedompeld om te controleren of deze écht volledig waterdicht is. De XSR verrekijkers zijn gevuld met stikstof, hierdoor heb je geen last meer van condens. Eerst brachten wij jullie gepolariseerde zonnebrillen onder het mom ‘SeeDeeper’. Nu brengen wij jullie de meest moderne verrekijker onder het mom ‘SeeFurther’.

Waar staat 8 x 42 bit voor? Het eerste nummer (8) duidt op de vergroting. In andere woorden, hoeveel dichterbij een object lijkt te zijn door de verrekijker. Het tweede getal (42) staat voor de diameter van het objectief (de lens) in millimeters. Onthoud goed, een kleine vergroting biedt een breed zicht en is makkelijk stil te houden. Daarom is er door ons bewust gekozen voor de 8-power. Bij een vergroting van 10 of 12 zou je een statief nodig hebben tegen het trillen. De 42mm lens laat overigens genoeg licht door om de XSR verrekijker ook een ideaal hulpmiddel te maken bij weinig licht. Zodoende is deze verrekijker dus voor alle omstandigheden geschikt!

Voor alle specs en meer informatie over deze zonnebril, bezoek je de website van Fortis of bezoek je jouw lokale Fortis dealer.


CC Moore brengt ‘Moore’ kleuren op de markt

Northern Special NS1 Orange Pop Up

Met de vele hypes, zoals chods en een Ronnie rig, kan niemand meer zonder een potje pop-ups. CC Moore heeft al jaren de Northern Specials in haar gamma. Deze onweerstaanbare, ‘vangtastische’ killers zijn er in diverse populaire kleuren en formaten en zelfs ook met extra drijfvermogen, NS+. Een kleur die echter ontbrak was oranje…

Nieuw van CC Moore zijn de Northern Specials in een oranje kleur.

Zelf hebben we vooral op heldere wateren veel succes gehad met oranje aasjes, dus wij zijn er dan ook van overtuigd dat deze pop-up wederom een ‘killer’ gaat worden. Ze zijn verkrijgbaar in potjes van 12mm, 14mm en 13-14mm.

De pop-ups zijn verkrijgbaar in potjes van 12mm, 14mm en 13-14mm.

Een ander leuk detail is dat je in elk doosje Northern Specials, niet alleen de Orange, een klein zakje aantreft. Hierin zit een Booster die je over je pop-ups kan gieten om ze nóg attractiever te maken. De vloeistof is dun, waardoor hij goed in het aas trekt en over een langere periode attractie zal verspreiden.

In elk potje Northern Specials zit een zakje met een Booster.

Giet deze over de pop-ups en voorzie ze van extra attractie!

De NS1 Orange Pop Ups worden maar in een beperkte oplage geleverd, dus zorg ervoor dat je een potje weet te bemachtigen! Bezoek dan ook een CC Moore dealer bij jou in de buurt.

Northern Special NS1 Bait Booster

Een ander nieuw item is de Northern Special NS1 Bait Booster. Deze liquid bevat exact dezelfde geur- en smaakstoffen als de Northern Specials Pop-ups. Als je de fles opendraait, komt de mierzoete lucht je direct tegemoet. Niet omstoten in huis dus! 😉

Als je de fles opendraait, komt de mierzoete lucht je direct tegemoet.

Wil je je voer dus een extra boost meegeven, dan giet je simpelweg een hoeveelheid van de vloeistof over je boilies, pellets, grondvoer, et cetera.

De Northern Special NS1 Bait Booster…

…verreikt je aas met extra smaak en geur.

Uiteraard kun je hem ook inzetten in combinatie met de Northern Special Pop Ups, want daar is hij immers voor gemaakt. Je kunt de Booster kopen in flessen van 500ml en bovendien is de vloeistof PVA vriendelijk. Dip je rig met een PVA zakje dus zeker eens in de Booster, want je gaat geheid sneller beet krijgen. Ook tijdens de koudere maanden is dit een goede truc om alsnog van een kromme hengel te genieten!

De Northern Special NS1 Bait Booster is ‘PVA Friendly’, wat inhoudt dat je hem kunt gebruiken met PVA producten.


KWO Minimal kleding range nu verkrijgbaar!

Zeg nou zelf: er is niets zo prettig als in gave kleding aan de waterkant shinen. Met de komst van enkele nieuwe t-shirts, sweaters en hoodies in de KWO Webshop kun je perfect je slag slaan! De range kenmerkt zich door de minimale branding. Daardoor kun je ook na het vissen even de supermarkt inlopen om boodschappen te doen, zonder dat iedereen achterom kijkt…  😉

T-SHIRTS

Op de achterkant zijn de shirts afgemaakt met de lijfspreuk van Mark Hofman. #KeepSearching

Perfect om te dragen tijdens het karpervissen maar ook buiten het vissen om zullen ze niet misstaan in je kledingkast!  Ze zijn verkrijgbaar in 7 kleuren: Army Green, Space Grey, Sand, Grijs, Bordeauxrood, Blauw en Paars. De t-shirts zijn gemaakt van hoogstaand materiaal en hebben een goede pasvorm.

Voor €19,95 hangt er al een KWO Minimal T-Shirt in je kast. Als KWO Member scoor je ze (dankzij de standaard 20% korting) al voor €15,96 per stuk.

Sweaters

Vers van de pers, de KWO Minimal Sweater – Army Green. Verkrijgbaar voor €39,95.

Ideaal om te dragen tijdens de wat koelere avondjes, die helaas weer in aantocht zijn… Of casual, ze zijn namelijk verkrijgbaar in 3 gangbare kleuren: Grijs, Space Grey en Army Green. De truien zijn gemaakt van biologisch katoen en hebben een goede pasvorm.

De sweaters zijn verkrijgbaar vanaf €34,95, als KWO Member ontvang je over de prijs uiteraard 20% korting!

Hoodie

Klik op de afbeelding om te hoodie te scoren!

Naast alle ronde halzen is er ook een hoodie met capuchon verkrijgbaar. De legergroene trui heeft een buidelzak om je spullen in op te bergen en heeft een goede pasvorm. Op de capuchon is wederom de Keep Searching opdruk verwerkt.

De hoodie is verkrijgbaar voor €37,95 en als je KWO Member bent is hij voor net iets meer dan 3 tientjes binnen te koppen.


JRC Radar CX Blue beetmelderset, Scoor je voordelig bij Fish Inn!

Je zag hem in een eerdere video al voorbij komen in deze Buzzz, de JRC Rader CX beetmelder.

Fish Inn aan het woord: Ben je opzoek naar een beetmelderset dan zullen de JRC radar series al verschillende malen voorbij zijn gekomen. JRC Radar beetmelder series staat namelijk voor top kwaliteit beetmelders voor een vriendelijke prijs. Toch doet de lage prijs absoluut gen afbreuk aan de kwaliteit van deze JRC beetmelders. Daarbovenop koop je de JRC beetmeldersets nu wel heel voordelig bij Fish Inn

Verkrijgbaar als een set van 2 beetmelders en een ontvanger.

Voor maar €108.95 koop je een robuuste kwaliteit 2+1 waterdichte beetmelderset die voorzien is van volume instelling, tooninstelling en zelfs de gevoeligheid kan geregeld worden. Hierdoor zul je zelfs tijdens stormachtige sessies geen last hebben van valse piepen en is het vissen op de grote rivieren absoluut geen probleem.

Of als een set van 3 beetmelders plus een ontvanger.

Vis je regelmatig met 3 karperhengels dan kan er gekozen worden voor de 3+1 set, ook deze is momenteel erg gunstig geprijsd en kost nu maar € 144.95. Deze set heeft exact dezelfde functionaliteiten maar is voorzien van een extra JRC radar beetmelder. Alle JRC radar CX beetmeldersets worden geleverd in een luxe koffertje en iedere beetmelder is voorzien van een individuele hardcase.

Meer informatie over de JRC Radar CX beetmeldersets vindt je hier, het complete assortiment Beetmelders van Fish Inn bekijk je hier.


Droge voeten met Goodyear laarzen

Leonard sports aan het woord: Ik denk er nog liever niet over na maar de  tijd van laarzen, mutsen en sjaals komt er al weer aan… Nu kunnen we nog heerlijk in onze korte broek en slippertjes het water inlopen maar binnen afzienbare tijd is dat niet echt comfortabel meer. De Goodyear C-Rub en C-rub Neo lieslaarzen zijn heerlijke comfortabele lieslaarzen. De Neopreen versie is voorzien van een 3mm neopreen voering waardoor ze nog comfortabeler en warmer zijn.

De Allroad.

De Allroad Neo.

De C-Rub.

De C-Rub Neo.

Voor de struinende vissers of voor hen die liever niet het water inlopen zijn de Allroad en Alroad neo perfecte laarzen.  De neopreen gevoerde versie is voorzien van kuitriempjes voor een nog betere pasvorm en comfort als er (veel) op gelopen moet worden. Goodyear is als fabrikant van autobanden natuurlijk een zeer bekende speler in de markt en als je zo’n goede kwaliteit kan maken met rubber, is de stap naar het maken van laarzen natuurlijk niet heel vreemd.  Laarzen zijn immers ook van rubber.

Ideaal voor de struinende visser.

Of wanneer je in de blubber een aanzoek wilt doen.

De laarzen zijn gemaakt van 100% rubber, zijn heerlijk soepel en en zitten heerlijk. Afhankelijk van uitvoering hebben ze een katoen of neopreen voering . Goodyear wordt verdeeld door Leonard Sports in Hoogeveen.

De adviesprijzen van de Allroad en de Allroad neo zijn €59,95 en €89,95
De adviesprijzen van de C-Rub en C-Rub Neo zijn €89,98 en €129,95


Zo, dat was hem weer! Genoeg leesvoer voor de komende twee weken, daarna zijn we weer terug voor een tweede KWO Product Buzzz van de maand september. Heb je de laatste Buzzz van vorige maand al gezien? Zoniet, bekijk hem hierrooo: KWO Product Buzzz augustus deel 2

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl