ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Maximaal vangen in het komende seizoen: Dit zijn de KWO Specials voor 2021!

Favoriet Favoriet
Maximaal vangen in het komende seizoen: Dit zijn de KWO Specials voor 2021!

De avondklok is in Nederland afgeschaft, de temperaturen klimmen steeds verder omhoog en het aantal vangsten dat we voorbij zien komen neemt fors toe. Met andere woorden: het visseizoen is in volle gang! Hoog tijd om je aas voor 2021 in huis te halen en daarom laten we je in dit artikel de nieuwe KWO SPECIALS boilies zien.

KWO Members bestellen de boilies standaard met 20% korting! Klik hier om meteen te shoppen.

Niet alleen is er een smaak toegevoegd aan de KWO Specials, de gehele range heeft ook meteen een nieuw jasje gekregen!

Mark Hofman vertelt: Als er iets belangrijk is in mijn visserij dan is het wel vertrouwen. Ik moet 100% overtuigd zijn van de vangkracht van mijn aas, zodat ik me bezig kan houden met andere zaken zoals het lokaliseren van de vis. Als ik blank weet ik dat het in ieder geval niet aan mijn aas ligt! In de onderstaande video neem ik de vernieuwde KWO Specials range met jullie door en onder de video leg ik nog wat meer uit over de boilies.

KWO KRILL SPECIALS

Met de Krill Specials wilde ik een boilie neerzetten die van nature zoveel aantrekkingskracht heeft dat het toevoegen van extra flavour niet meer nodig is. Deze nieuwe boilie zit gevuld met een maximale dosering krillmeel, krillhydrolisaat, PD-vismeel en (om het bruggetje te maken met onze Squid boilie) Squidmeel. Vier hoogwaardige melen die de karper van nature zal herkennen als aas!

De Krill Specials zijn allround in te zetten en worden op ieder water direct herkend als aas.

Zeker op wateren waar druk wordt gevist kun je met de Krill Specials aan de slag gaan. Hier kunnen ze nét die paar extra vissen opleveren… Naast de boilies vind je in de Krill Range ook pop-ups, een liquid en hard hookbaits in drie formaten. De pop-ups zijn voorzien van een zachte, washed-out look, zodat je zelfs de meest schuwe karpers kunt verleiden tot een aanbeet. Wil je meer weten over deze range? Check dan deze pagina of de video hieronder:

KWO SQUID SPECIALS

De Squid Specials gebruik ik al enkele jaren in mijn visserij. Hoewel je door de naam misschien denkt dat dit een vismeelboilie is, is hij eigenlijk een combinatie van zoet en vismeel waarbij de zoete kant overheerst. Deze boilies zitten vol met vrij aminozuren, Green Lip Mussel & Squid extract, onze zelf ontwikkelde Squid & Octopus flavour en een aantal zoete smaak- en geurstoffen uit de voedingsindustrie.

Door de open structuur van de Squid Specials lekken de attractoren snel uit in het water.

We kunnen onze vinger er niet precies op leggen, maar in de praktijk is wel gebleken dat de Squid Special een echte dikke vissen boilie is. Er zijn inmiddels al enorm veel grote karpers mee gevangen en ikzelf heb er meerdere 30 KG+ monsters mee geland. Een boilie die absoluut het beste van zoet en vismeel combineert!

Binnen de Squid Special range vind je ook pop-ups, een liquid en hard hookbaits. In tegenstelling tot de Krill pop-ups zijn deze Squid varianten voorzien van een opvallende oranje look. Ideaal om de nieuwsgierigheid van de vissen te triggeren en om snel beet te krijgen! Wil je meer weten over de Squid Specials? Check dan deze pagina.

Snel beet krijgen in het voorjaar? Dan zijn deze pop-ups de perfecte keuze!

Geef de KWO Specials dit jaar eens een kans en dan weet je één ding zeker: aan je aas kan het niet liggen! 😉

Succes!

Mark

P.S. Als KWO Member profiteer je standaard van 20% korting op de KWO Specials met de kortingscode die je kunt vinden in je memberaccount!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl