ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

MEGA WINACTIE: Fisherman Holidays geeft voor ruim €2.000 aan vistrips weg!

Favoriet Favoriet
MEGA WINACTIE: Fisherman Holidays geeft voor ruim €2.000 aan vistrips weg!

Het team van Fisherman Holidays pakt uit als nooit te voren. In plaats van één vistrip te verloten, wordt het complete water beschikbaar gesteld voor de winnaars! Zie jij jezelf wel zitten op het prachtige JB Lake, met karpers tot ruim 27 (!) kilo? Lees dan hieronder snel verder!

Wat een uitzicht! Wie weet zit jij hier straks te vissen…

Over JB Lake

Fisherman Holidays aan het woord: Het JB Lake maakt deel uit van het Goncourt Complex, waar onder andere Pascale Lake, King Lake, Robin Lake & Charlie Lake liggen. JB Lake is een 16 hectare groot meer met maar liefst 900 (!) karpers. Er zitten zowel spiegelkarpers als schubkarpers, allemaal zeer gezond en ijzersterk.

Er zwemt een groot en gezond bestand op JB Lake rond!

De grootste karper die tot op heden is gevangen is een spiegel van iets meer dan 27 kilo, dus ook grote vissen kun je hier verwachten. Omdat hier in het verleden nooit werd gevist, kan je dit water als een makkelijk water beschouwen waar je heel wat slapeloze nachten en runs mag verwachten. Kortom: een ideaal water om een weekje te vertoeven!

Ook grote exemplaren kun je op dit water verwachten.

Sfeerimpressie

Snel een goede indruk krijgen van JB Lake? Check dan de video hieronder:

Winactie

Zoals je hierboven al kon lezen stelt Fisherman Holidays het COMPLETE WATER een week lang beschikbaar voor in totaal zeven koppels. We gaan dus maar liefst VEERTIEN vissers blij maken met een vistrip! In totaal zijn er 20 stekken op het water, dus er is meer dan voldoende ruimte om een heerlijke visweek te beleven. De totale waarde van deze prijs? Maar liefst €2.170!

Let op: De datum van de trip staat vast: van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 oktober. Zorg dus dat je deze datum beschikbaar bent als je meedoet met de winactie!

Voorwaarden:

  • De prijs is één week lang vissen voor twee vissers
  • LET OP: de datum staat vast: van 10 tot en met 17 oktober

Succes!

Team Fisherman Holidays


Meer weten over JB Lake of over de andere wateren uit het aanbod van Fisherman Holidays? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl