ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Must have’s voor het opstarten van je najaarscampagne – Nieuw van Korda

Favoriet Favoriet
Must have’s voor het opstarten van je najaarscampagne – Nieuw van Korda

September is dé maand waarin je weer een aantal coole nieuwe Korda items kan verwachten! De september launch bestaat uit gevarieerde producten, en in dit eerste deel kijken we naar een aantal must have’s voor het opstarten van je najaarscampagne. De andere producten zie je volgende week voorbij komen!


Compac Air Dry Bags

De mannen van Korda aan het woord: Als nieuw lid van de Compac range introduceren wij twee nieuwe Camo stijl Air Dry Bags.

De nieuwe Dry Bags zijn in twee maten te verkrijgen: eentje van drie kilo en een grotere variant van zes kilo.

Deze zijn perfect om zowel tijdens kortere als tijdens langere sessies je aas op te bergen en hebben een capaciteit van drie en zes kilo.

Deze Dry Bags zijn perfect voor zowel de kortere als de langere sessies!

Compac Caddy met insert

De multifunctionele Compac Caddy biedt plek aan drie kilo aas en heeft een verstelbare band. Hierdoor kun je hem comfortabel dragen tijdens het voeren!

De Compac Caddy biedt ruimte aan maar liefst drie kilo aas.

Dankzij de duurzame camo mesh kan de Caddy ook gebruikt worden als droogzak om het aas langer vers te houden. Tevens kan je in combinatie met de verwijderbare EVA insert particles in de Caddy opbergen.

Onder andere bij het voeren, wat in de najaarsmaanden zeker aan te raden is, komt de Caddy goed van pas!

Los is de insert perfect te gebruiken om rigs te balanceren of een vis tijdens het fotograferen nat te houden. Kortom: een veelzijdig product met meerdere mogelijkheden!

Zowel de losse insert als de tas zelf zijn ook los te gebruiken!

Benieuwd naar de andere Korda producten die deze maand zijn gereleased? Houd de website in de gaten voor het tweede deel!

Succes de komende najaarsmaanden!

Team Korda


Meer zien van Korda? Check dan de website en houd ook de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl