Must see video: People at Korda – Nick Turelinckx

Favoriet Favoriet
Must see video: People at Korda – Nick Turelinckx

Nick Turelinckx is sinds jaar en dag een gepassioneerd, fanatiek karpervisser. In het verleden bracht hij veel tijd door aan befaamde karperwateren zoals het Kempisch Kanaal. In die tijd moest alles en iedereen wijken voor Nick’s visserij. Zijn gezin en andere inzichten zorgden er echter voor dat hij op een dag alles verkocht.

Op een dag verkocht hij alles…

Nick Turelinckx is inmiddels geen onbekende meer in het karperwereldje.

De focus ging naar dat wat écht belangrijk is: het gezin. Diverse jaren later begon het toch weer te kriebelen. Nick miste het aan de waterkant vertoeven en een goed gesprek met zijn vrouw leidde tot de visserij die hij tegenwoordig beoefent. Enkele nachten per maand reist hij naar Frankrijk. Op zoek naar het onbekende… Korda’s cameraman Roy Vanstreels volgde Nick op te voet tijdens één van die sessies. Hieronder check je het gave resultaat:

Op zoek naar het onbekende…

Roy Vanstreels volgde Nick in zijn element.


Wil je meer vette video’s van Korda bekijken? Abonneer jezelf dan op het YouTube kanaal en like de Facebookpagina. Er verschijnen regelmatig toffe filmpjes vol met leerzame tips en gave vangsten!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl