Never Quit, No Surrender #2 – Toffe video van Sander Kunst & Mike Thille

Favoriet Favoriet
Never Quit, No Surrender #2 – Toffe video van Sander Kunst & Mike Thille

Whoop, whoop, MOVIETIME! Hoe lekker is het om op de zondagavond te genieten van een lekkere video? Mike Thille en Sander Kunst hebben met het tweede deel van ‘Never Quit, No Surrender’ een gaaf stukje karperpassie afgeleverd. In dit stuk volgen we de mannen op een ‘onderwatermissie’ dus reken maar dat er strakke beelden (en mooie vangsten voorbij komen!

Sander wist wel een paar mooie spots om de onderwatercamera neer te zetten…

Mike aan het woord: Na meerdere KWO producties kreeg ik zelf steeds vaker de vraag “wanneer er ook nog openbare video’s kwamen?”… Laat ik voorop stellen dat dit zeker mijn doel was en zal blijven echter drukken mijn buitenlandse sessies mijn Nederlandse visserij wat naar de achtergrond. Nu ben ik wel al enige tijd bezig in eigen land aan het testen (en filmen) met een super compact onderwatercamerasysteem!

Met een onderwatercamera op de stek gaat er een wereld voor de visser open!

Nu zag ik enkele weken terug meerdaags op 1 van mijn filmlocaties een ziekelijke groep vissen druk voor de lens azen en werden de kriebels heftiger. Vaste vismattie Sander Kunst en ik filmde vorig jaar Never Quit No Surrender #1, een film met een knipoog voor de visser die net even verder durft te gaan dan gemiddeld. Een vervolg werd vaak gevraagd maar de tijd of periode was daar toen niet naar. Dit moest hem dan ook worden! Meer dan 2 avonden hadden wij dan ook niet nodig met dank aan onze oogjes onderwater die ons alle handvaten hebben gegeven. Geniet van deze 16 minuut durende openbare video en tot deel 3.

Voor meer gave films en video’s check je het YouTube kanaal van Boezem Baits en volg ook de Facebookpage. Voor meer informatie over Boezem Baits klik je hierrrr voor de website.

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl