Nieuwe ballen en lekkere voorjaarsdeals bij TTB Baits!

Favoriet Favoriet
Nieuwe ballen en lekkere voorjaarsdeals bij TTB Baits!

Goed nieuws voor de vissers die nog geen aas hebben gekocht voor het nieuwe seizoen. TTB Baits heeft namelijk niet alleen een nieuwe smaak ontwikkeld, OOK hebben ze een te gekke actie bedacht die nog enkele weken geldig is. Tot en met zondag 3 maart profiteer je van 21% korting bij deze Nederlandse aasfirma! Ook kun je op zaterdag 9 maart langskomen op de gezellige centrale afhaaldag in het pand van TTB aan de Vlietskade 6018 te Arkel.


Frontman Jacco Noordermeer aan het woord: Zo, We zijn er uit! 30 dagen lang geven we op iedere bestelling vanaf 1 februari  21% directe kassakorting! De spelregels zijn eenvoudig, vul bij het afrekenen de kortingscode ‘voorjaarsdeal‘ in en het systeem berekend automatisch uw korting! Hoe gaan we te werk?

Jacco Noordermeer, de man achter TTB Baits.

Iedere maandag maken we een draaischema en proberen we alle reeds bestelde producten zo snel mogelijk te verwerken en te versturen. Vanaf € 100,- versturen we jouw bestelling ook nog eens gratis binnen Nederland. Naar België berekenen we €9,95. Wil jij je bestelling afhalen? Zaterdag 9 maart is de centrale afhaaldag! Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje maken we hier gewoon weer een gezellige dag van.

Kom zaterdag 9 maart je bestelling ophalen in Arkel!

‘Brainwave’

Dan over het nieuw aasje… Als je al dik 30 jaar je eigen bolletjes rolt kan je wel zeggen dat je alles hebt gezien op aasgebied…  Maar wat als je nu eens niet alleen kijkt naar wat iets kost maar vooral ook naar wat je als aasmaker zo belangrijk vindt om een goede boilie te maken. Geen concessies dus en eerst de belangrijkste ingrediënten selecteren. Om het geheel draaibaar te maken voeg ik daarna een passende basis toe, een beetje de rollen omgedraaid dus.

De ‘Brainwave’ in productie…

…ook in dumbells!

Vismeel is natuurlijk geweldig in een goede mix, maar om nu zo maar een schepje ‘vismeel’ toe te voegen… nee. We willen een superballetje en dus moet er super attractief vismeel in het recept.
Zo stond ik dus ergens in augustus vorig jaar te kijken naar een pallet vol supervers, enigszins stinkend goedje wat rechtstreeks uit Denemarken kwam. ‘Wat als ik dit nu eens combineer met dat andere… en daar weer een mooie schep… bij…’, waren mijn hersenspinsels op dat moment.

De Brainwave klaar voor verzending naar de testvissers.

Niet veel later stond ik dan ook diverse melen af te wegen en werd er een testbatch gerold. Al snel verdween er een flinke berg richting Martin Doelman die wel interesse had. Ook Vincent was enthousiast bij het zien van dit aas en ging vrolijk de deur uit met een zwik van die dieprode vissige ‘wonderballen’. Nee hoor, wonderaas bestaat niet, maar, er is wel duidelijk verschil te merken in kwaliteit- en kwantiteit-aas.

Martin heeft de Brainwave al getest…

…En niet zonder succes!

Om nu te zeggen dat we al helemaal uitgedokterd zijn, nee. De vangsten van Martin en Vincent waren meer dan prima. Bij andere testpersonen vielen de resultaten enigszins tegen. Wellicht was dit mede te verklaren door de sterk gedaalde watertemperatuur waar de heren mee kampten in het late najaar. Uit ervaring weten we dat dit soort rijke recepturen beter tot hun recht komen in het voorjaar en zomer. Maar blijkbaar is wel de interesse gewekt bij veel volgers en daarom hebben we de ‘Brainwave’ toch maar vast toegevoegd aan het assortiment. Zo kan jij nu ook mee testen en ook nog eens tegen 21% korting😜!

Graag tot snel!

Dus wil jij ook wel eens iets anders? Profiteer nu en deel jouw ervaringen met ons via onze Facebook pagina waar we tot eind februari ook nog eens wekelijks een leuk pakket weggeven😉

Tot ziens in Arkel aan de Vlietskade 6018.


Voor meer info check je www.ttbbaits.com en de TTB Facebook Pagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl