Nieuwe producten bij Fortis Eyewear

Favoriet Favoriet
Nieuwe producten bij Fortis Eyewear

Fortis Eyewear heeft weer nieuwe producten toegevoegd aan haar assortiment, waaronder de Isolators en Essentials. Zeker in de zomermaanden zijn deze zonnebrillen onmisbaar. 


Fortis: Met de Isolator zonnebrillen wordt het spotten van vis op je voerplek nog makkelijker. Ze zijn zo ontworpen dat er zoveel mogelijk lichtinval wordt weggenomen dankzij de afneembare ‘lichtblokkers’. Het is dus ook mogelijk om de bril zonder de blokkers te gebruiken, deze zijn namelijk gemakkelijk te verwijderen.

De Isolator heeft een adviesprijs van €59,99.

De armen van het montuur zijn op het einde voorzien van rubber dit zorgt voor een ultieme pasvorm. Daarnaast kan elke arm zich afzonderlijk aanpassen aan de vorm van het hoofd. De zonnebril wordt geleverd in een harde hoes met een brillendoekje.

De zonnebril wordt geleverd in een harde case voor een goede bescherming.

Essentials

Het valt niet te ontkennen dat de Fortis Wraps de best presterende zonnebrillen op de markt zijn voor minder dan € 30! We hebben nu ook een uitgeklede versie gelanceerd, tegen een nog lagere prijs voor vissers met een beperkt budget. Minder functies en minder verpakking, maar dezelfde lenzen en bescherming van dezelfde kwaliteit waar Fortis bekend om staat.

De ‘Essentials’ zijn licht van gewicht en passen perfect rond het gezicht om te voorkomen dat de zon door de zijkanten binnendringt. De 1,1 mm populaire 24/7 bruine of AM / PM amber-lenzen dekken alle lichtomstandigheden en zorgen voor anti glinstering zodat je dieper onder het oppervlak kunt kijken. Ze worden geleverd met een microvezelstringtas. Hierin kun je je bril niet alleen opbergen, maar ook mee reinigen. Dit alles voor slechts € 19,99.

De Essentiel is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Pet

De Fortis 6 panel F pet is aan elke zijde voorzien van een unieke elastische zonnebrilhouder. Het is zo ontworpen dat de Fortis zonnebrillen niet meer van je hoofd kunnen vallen. Door de verstelbare riem aan de achterkant is het een one size pet. De pet is dus een perfecte aanvulling bij het spotten van de vis.

De pet heeft een adviesprijs van €19,99.

Lanyard

De 3 in 1 lanyard, reinigingsdoekje en hoes. Word je moe van het dragen van alles wat je nodig hebt om je kostbare Fortis-zonnebrillen schoon te maken, te beschermen en op te slaan? Zoek niet verder want dit unieke product heeft alles in 1.

Fortis Eyewear


Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over deze en alle andere producten van Fortis Eyewear? Bezoek dan de website en like ook hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl