Nieuwe producten van een nieuw merk: Forge Tackle – scoor KWO korting!

Favoriet Favoriet
Nieuwe producten van een nieuw merk: Forge Tackle – scoor KWO korting!

Drie ervaren productontwikkelaars met samen meer dan 45 jaar ervaring hebben hun handen ineen geslagen. Het resultaat is een nieuw merk: Forge Tackle.  In onderstaande video’s check je twee nieuwe producten.


15% korting!

Wil je kortingen scoren in de webshop? Tot 16 juni kun je de code KWO15 gebruiken om voordelig de producten in te slaan.

Klik hier om naar de webshop te gaan!

Win een vistrip naar Lake Bled

Als je deze week nog iets besteld in de webshop van Forge Tackle maak je kans op een driedaagse vistrip naar het magische Lake Bled in Slovenië! Check de voorwaarden op de website.

Table Top Bag with tray
Vrijwel onverwoestbaar gemaakt van 1,5 mm EVA materiaal en een dubbel versterkte bodem van 3 millimeter. De gegoten hard top kan worden gebruikt als tafel. De tas is ontworpen om al je spullen veilig én opgeruimd op te slaan en heeft een heavy-duty quick-clip handvat en verstelbare schouderriem. Verder is de tas waterdicht, heeft ie een stevige rits, en last but not least, is er een verwijderbare binnentray voor kleine accessoires.

Prijs: € 59,99

Insultated Bait Bag
Geleverd inclusief 2 voeringen: een waterdichte (foto) en een isolerende voering.
Het andere product is de Insulated Bait Bag, gemaakt van dubbelwandig (3mm) EVA materiaal. De Bait Bag is daardoor erg stevig, robuust en zal een lange levensduur hebben. Deze luggage van Forge is eenvoudig op te delen in twee losse bags: de bovenste is ideaal voor klein materiaal en potjes pop-ups terwijl de onderste (geïsoleerde) bag maar liefst 8kg boilies herbergen!

Prijs: € 54,99

Deze luggage items zijn voorzien van 10mm heavy duty ritsen en zijn ook nog eens waterproof!

Forge Bank Furnace
Deze barbecue met volledig roestvrijstalen constructie is opgesteld en weer ingepakt in een oogwenk. Ideaal voor een 3-persoons BBQ! De grill kan ook worden gebruikt om kampvuur op te zetten tijdens de koudere maanden en is eenvoudig te reinigen. Een draagtas is inbegrepen bij de barbecue met een gewicht van 2,57 kg.

Prijs: € 69,99

Utility Box
Deze multifunctionele box, geleverd met twee extra interne containers is waterbestendig en gemaakt om alles mee te vervoeren! Denk aan natte en vuile dingen, maar ook eten en drinken kun je meenemen dankzij de isolatie. Wanneer je ‘m niet gebruikt kun je de box weer eenvoudig inklappen.

Prijs: € 29,99

Team Forge Tackle


Meer informatie over dit fonkelnieuwe merk check je op de website en de Facebookpagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl