ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Nieuwe Solar luggage die je niet mag missen – KWO Fieldtest Ronnie Spaans

Favoriet Favoriet
Nieuwe Solar luggage die je niet mag missen – KWO Fieldtest Ronnie Spaans

Tegenwoordig slepen we als karpervisser heel wat materiaal mee naar de waterkant. Om dat gesleep wat dragelijker te maken heeft Solar Tackle enkele compacte en zeer functionele luggage items op de markt gebracht. Ronnie Spaans heeft er een aantal voor ons getest en vertelt er over in deze KWO Fieldtest!


Ronnie Spaans vertelt: Razend enthousiast was ik toen ik in mijn inbox een mail van KWO zag staan. Ik zou enkele producten mogen testen en mijn bevindingen ervan mogen doorsturen. Toen ik de naam Solar op de doos zag staan, werd ik nog enthousiaster. Dit zouden wel eens zéér fraaie producten kunnen zijn! Aangezien ik van dit merk al enkele spullen heb waarvan ik mega tevreden ben, kan het haast niet misgaan. De doos bevatte inderdaad enkele topproducten. De baiting pouch, multi pouch en de undercover camo carryall zijn de producten die ik jullie ga presenteren!

Met Solar producten ben ik al heel succesvol geweest in mijn visserij!

Solar Multi Pouch

Dit opbergsysteem is door zijn harde EVA deksel geschikt als bivvytafel én tacklebox! Het is gemaakt uit waterdicht materiaal en verder is het super handig dat er voegen in verwerkt zijn. Zo kan je er makkelijk een tablet op zetten zodat je lekker een filmpje kan kijken tijdens je sessie!

Lekker een filmpje kijken aan de waterkant, super handig zo’n Multi Pouch!

Verder is er een tussenschot in de tas verwerkt en is hij afgewerkt met een mag-loc sluiting én ritsen van hoge kwaliteit. Iets wat we overigens wel gewend zijn van Solar 😉 Het is bovendien handig om er duurdere spullen in te doen omdat deze tas heel stevig gemaakt is. Deze gaat de komende jaren altijd mee op pad!

Zéér geschikt om als tacklebox te gebruiken!

Solar Baiting Pouch

Wie kent het niet? Je wilt gaan voeren en je stoot je emmer of je zak zeer onhandig om… Die ellende hebben we allemaal wel eens meegemaakt. Gelukkig is Solar op de markt gekomen met een soort ‘boilie heuptas’. Super handig in gebruik! Je mikt er je boilies in en ritst hem dicht. Er kunnen tot wel vier kilo (!) boilies in! Omstoten is het probleem meer, omdat je de tas eenvoudig kunt afsluiten.

Het is gedaan met het omstoten van emmers en zakken!

Wat handig is bij deze tas, is dat de brede opening verstevigd is zodat deze open kan blijven staan tijdens het gebruik. Zoals je op bovenstaande foto kan zien, zijn er twee elastische bandjes aan de voorkant gemaakt. Hier kun je een katapult of een werppijp aan bevestigen. Hoe handig is dat!

Een slimme toevoeging van Solar Tackle zijn de elastische bandjes aan de voorzijde.

Dit product gaat bij mij mega goed van pas komen. Kortom: een must-have voor vele karpervissers!

Een échte must-have voor de struinende vissers onder ons!

Solar Undercover Camo Carryall

Op deze bruine camou tas viel meteen mijn blik. Wat is deze mooi! Als ‘tackle-tart’ vind ik het gaaf dat deze tas van bruine camou gemaakt is in plaats van groene camou. Net weer iets anders dan er op de markt te vinden is. Voor mij moet een tackletas er strak uitzien en bovendien ruim genoeg zijn. Aan deze eisen voldoet deze tas VOLLEDIG!

Ruim, strak en kwaliteit. Deze tas voldoet aan al Ronnie’s eisen!

Sterk, kwaliteitsvol en een mooie afwerking. Deze kenmerken typeren Solar! Bovendien is deze tas is ook nog eens betaalbaar. Voor maar vier tientjes heb je ‘m al in huis! Een betaalbare reeks luggage is een hele slimme zet van Solar. Ze hebben ook een duurdere ‘SP’ range. Deze is qua voeringen nog dikker en steviger.

Deze foam schouderband zorgt ervoor dat je je schouders kunt sparen voor zware drills! 😉

Kortom, het is weer een verademing om te zien dat Solar kwaliteit op de markt blijft brengen. Meer info vind je terug op de website van Solar. Het is ook handig om de Facebookpagina te volgen, hier komen dagelijks nieuwtjes op!

Eén ding is zeker, Ronnie is te spreken over de Solar luggage!

TIP: een aantal van deze producten kun je als KWO-member kopen mét korting op de site van De Tacklebox! 😉

Succes met deze producten aan de waterkant!

Ronnie Spaans

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl