Nieuwsupdate en winactie van De Tacklebox

Favoriet Favoriet
Nieuwsupdate en winactie van De Tacklebox

Het is een tijdje wat rustig geweest vanuit de hoek van De Tacklebox. De mannen zijn razend druk geweest om iedereen van de juiste materialen te voorzien en daarom was er weinig tijd om updates te schrijven. Daar gaat vanaf nu verandering in komen! Hieronder check je het laatste nieuws én een gave winactie!


De Tacklebox aan het woord: Het is alweer een tijdje geleden dat je op KWO een update hebt gekregen vanuit De Tacklebox. Zoals je hierboven al las hebben we in Beilen een razend drukke periode achter de rug en bleef er weinig tijd over voor andere dingen. Vanaf deze maand komt daar verandering in, omdat Wesley Vroom het team van De Tacklebox komt versterken!

Zoals je in de header al kon zien is Wesley een fanatieke karpervisser én weet hij toffe platen als deze te schieten!

Wesley is naast een gepassioneerd karpervisser gespecialiseerd in diverse online activiteiten. Hij gaat zich dus voornamelijk bezighouden met de webshop en allerlei werkzaamheden die daarmee samengaan. Voor jou als visser betekent dit dat De Tacklebox je nóg beter gaat informeren over nieuwe artikelen en gave acties. Ook zal er meer tijd en ruimte zijn om je te voorzien van goede adviezen waardoor je meer vis gaat vangen.

Vorig jaar pakte Wes nog een Nederlandse supervis toen hij een nachtje ging vissen met Martin Post. Toen wisten ze allebei nog niet dat hij in 2017 in dienst zou treden bij De Tacklebox.

Win een Strategy STI set

Wil je niets missen van alle gave nieuwe acties die De Tacklebox aan het uitbroeden is? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief! Naast scherp geprijsde deals ontvang je vanaf volgende maand iedere week een waardevolle tip waardoor je meer kunt gaan vangen. Ook maak je maandelijks kans op een vette prijs! Volgende week maak je zelfs al kans op de gave Strategy STI Beetverklikkerset, ter waarde van maar liefst €219,-!

Schrijf je in via deze link of klik op de onderstaande afbeelding!

Maak kans op een gave nieuwe beetverklikkerset van Strategy ter waarde van €219,-!

De Tacklebox


Wil je meer weten over deze tofste karpershop van Noord-Nederland? Bezoek dan de website van De Tacklebox en check ook zeker de Facebookpagina!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl