November to Remember – Franse trip van Bas van der Werff

Favoriet Favoriet
November to Remember – Franse trip van Bas van der Werff

Onze amigo Bas van der Werff is weer op pad geweest, dit keer zelfs helemaal in z’n uppie! Begin november trok hij het Franse land in met een simpel doel: het vangen van een aantal toffe najaarskarpers. Net als voorgaande keren koos Ba(a)s ook nu weer voor de openbare wateren en dankzij het lekkere najaarsweer was het vertrouwen hoog!

Bas z’n edit skills worden beter bij iedere nieuwe video en ook dit keer is het #GENIETEN van de schitterende timelapses, mooie sfeershots én prachtige vangsten. Combineer dit met een lekkere ‘vlog-stijl’ en dan weet je: deze video wordt geen seconde saai! Veel plezier met het kijken van de movie van een ruim kwartier!


Voor meer mooie visvideo’s check je het Youtube kanaal van Bas van der Werff, klik hierrr! Volg hem ook op Instagram en Facebook voor gave foto’s en videosnippers!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl