ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

NU VERKRIJGBAAR: De KWO Najaarsbox van 2021!

Favoriet Favoriet
NU VERKRIJGBAAR: De KWO Najaarsbox van 2021!

Als er één ding niet mag ontbreken in jouw najaarsvisserij dan is het natuurlijk de KWO Najaarsbox! Ook dit jaar is de box weer goed gevuld met topproducten van Pro Line, MTC Baits, Korda, Nash, Carp Spirit, KWO, RidgeMonkey, Baitworld, De Tacklebox, The Carp Specialist, Team Outdoors én House of Carp. Kortom: alles wat je nodig hebt om jouw herfst een flinke boost te geven!

Kun je niet meer wachten? Bestel de box NU door hier te klikken!

Eén ding weet je zeker: met deze KWO Najaarsbox worden de herfstmaanden ongetwijfeld een succes!

Unboxing met Michiel Pilaar – Video

Alles weten van de KWO Najaarsbox van 2021? Check dan de onderstaande video!

What’s in the box?

De KWO Najaarsbox is weer goed gevuld met producten die een totale winkelwaarde hebben van ruim boven de €100, maar voor slechts €61,99 is hij al van jou. Als KWO Member krijg je daar bovenop nog een 20% korting en kost de box je slechts €49,59. Dat is een korting van maar liefst 50%! In de box vind je bovendien een aantal kortingsbonnen waardoor jouw voordeel nog verder oploopt

Er zijn weer heel wat topitems voor het najaar in de box te vinden!

Speciale prijs

Zoals je gewend bent is er ook een bijzondere prijs in één van de boxen te vinden, namelijk een GOLDEN TICKET! Vind jij het Golden Ticket in jouw Voorjaarsbox? Dan win je een week vissen op Timmy’s Lake (op één van de bivvy-stekken) ter waarde van €600,-!

Wie weet vind jij het Golden Ticket in de KWO Najaarsbox en win je een complete vistrip!

Producten in de Voorjaarbox

In de KWO Najaarsbox van 2021 vind je de volgende producten:

Totale winkelwaarde: €106,22

Met een winkelwaarde van ruim €100 is ook deze najaarsbox weer goed gevuld!

Extra voordeel in de box:

  • The Carp Specialist – €10,- korting op een reis
  • Team Outdoors – 10% kortingsbon
  • De Tacklebox – 10% kortingsbon
  • House of Carp – 15% kortingsbon
In de box vind je diverse cadeau- en kortingsbonnen…
…voor jouw volgende karpervakantie of visspullen!

De producten uitgelicht

KWO Krill Specials Boilies

Zonder goed aas kun je in de herfstperiode weinig beginnen en daarom vind je in de KWO Najaarsbox 1 kilo van de KWO Krill Specials boilies! Ze zijn attractief, voedzaam, smaakvol en zitten bomvol aminozuren. Deze boilie heeft van nature zoveel aantrekkingskracht dat een flavour niet meer nodig is dus je weet één ding zeker: aan je aas kan het dit najaar niet liggen 😉

Ga aan de slag met de Krill Specials en pak een najaarsbak!

Baitworld Tijgernoten

Het is al jarenlang bekend dat het tijgernootje een waardevol aasje is, zeker in het (vroege) najaar! Wateren waar karpers het jaar al voorgeschoteld worden met boilies kunnen tijgernoten het verschil maken. Daarnaast kun je deze zoete nootjes ook perfect combineren met andere aasjes als hennep, mais en boilies.

De tijgernoten in de NJB zijn ready to fish en blijven ook nog eens lang goed!

Pro Line Rainbow pop-ups

De Rainbow pop-ups uit de Pro Line High Instant range bestaan niet uit één, niet twee, maar zelfs drie kleuren! Hierdoor vallen ze niet alleen meer op onder water, je wijkt ook af van een ‘standaard’ fluor pop-upje. Omdat karpers van nature al heel nieuwsgierig zijn, zal dit aasje ze nog meer “triggeren” tot een aasopname. In de box vind je twee verschillende potjes in de smaken Squid & Garlic en Monstercrab.

Met deze opvallende en sterk ruikende aasjes kun je de karpers binnen no-time verleiden!

MTC High Concentrated Amino Complex Liquid

Geef jouw (najaars)aas een extra boost met Amino Complex van MTC. Deze liquid bezit een breed scala aan essentiële aminozuren in combinatie met eetlust stimulerende componenten. Tot slot zal de aandacht meteen gepakt worden door de romige geur met fruitachtige prikkels!

Combineer de zoete Amino Complex liquid bijvoorbeeld met de tijgers of Krill Specials boilies voor extra attractie!

Korda Slow Sinking Dumbell

Een aasje met precies het juiste drijfvermogen dat zinkt op het gewicht van de haak, dit resulteerde bij Korda in de Slow Sinking Dumbells. Het voordeel hiervan is dat je rig nog makkelijker wordt opgenomen en efficiënter werkt. Naast de opvallende kleur heeft dit imitatie aasje ook een aantrekkelijke geur. Het perfecte wapen om in het najaar in te zetten!

Een must-have in je tacklebox: deze plastic dumbells zijn op talloze manieren in te zetten!

Pro Line Boilienaalden

Nog zo’n onmisbaar product in de tacklebox van iedere karpervisser is een boilienaald en daarom vind je in de box van 2021 niet één, maar twee boilienaalden van Pro Line. Ga je aan de slag met de tijgernoten en boilies uit de box en wil je deze bevestigen op de hair, dan is de Babed Needle daar geschikt voor. Vis je graag met PVA-sticks? Dan is de Stringer Needle daar perfect voor, hiermee rijg je de ‘stick’ namelijk gemakkelijk op de onderlijn.

In de KWO Najaarsbox van 2021 vind je twee verschillende boilienaalden voor alle denkbare situaties.

Nash Ready Tied Chod Rig

De ‘chod’ is en blijft één van de favoriete onderlijnen van onder andere Mark en Michiel. Naast dat deze rig vrijwel altijd goed ligt is hij ook het hele jaar door in te zetten. In de box vind je daarom de Nash Ready Tied Chod Rigs! Geen gedoe meer met knopen, je hoeft ‘m alleen nog maar te bevestigen op de leader (of hoofdlijn) en in te werpen. Deze chod rigs zijn voorzien van een Pinpoint Chod Twister haak die zorgt voor een ultieme draaiing. Afgewerkt met een Plastic Bait Screw om snel je pop-up te bevestigen.

Ook in het najaar kun je nog prima uitpakken met de chods. Vis bijvoorbeeld single hookbaits om de vissen snel te lokaliseren!

Carp Spirit Continental haakmaat 4

Deze extra sterke haak is speciaal ontwikkeld voor zwaar gebruik om zo die grote najaarsbak aan te kunnen. Hij is geschikt voor gebruik met zowel pop-ups als bodemaas. De lange punt (Razor Point), dat is wat deze haak zo ongelooflijk scherp maakt!

Zelfs de allergrootste najaarsbakken zijn goed te vangen met deze oersterke en vlijmscherpe haken van Carp Spirit!

RidgeMonkey Stiff Coated Hooklink 25LB Organic Brown

De Stiff Coated Hooklink van RidgeMonkey is een stijf onderlijnmateriaal waarvan de coating verwijderd kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld het vissen over schone, harde bodems en bij het knopen van diverse rigs. Dankzij de stijve coating gooi je je rig minder snel in de war én is hij extra beschermd tegen obstakels onder water. Ideaal materiaal voor jouw favoriete najaarsrig!

Dit materiaal valt goed weg op de bodem en is daardoor allround in te zetten!

RidgeMonkey Fluoro 20LB Clear Mainline

Is jouw molen toe aan nieuwe hoofdlijn? Dan komt dit item uit de najaarsbox goed van pas! Deze fluoro hoofdlijn is niet alleen onzichtbaar, hij zinkt ook nog eens snel waardoor je zeker weet dat zelfs de meest schuwe karpers ongestoord naar je haakaas toe kunnen zwemmen. Daarnaast zorgt de weinige reik in de lijn voor een uitstekende beetindicatie, ook op lange afstanden.

Deze fluoro hoofdlijn zinkt snel, zodat ook schuwe karpers je lijn niet opmerken!

Tot slot is de lijn geschikt voor alle situaties, zelfs obstakelrijke wateren. De zware, taaie aard van de fluorkoolstof coating zorgt namelijk voor een hoge slijtvastigheid en duurzaamheid. De klos in de najaarsbox bevat maar liefst 1.000 meter lijn.

Zijn jouw lijnen aan vervanging toe? Met deze onopvallende fluoro hoofdlijn zit je gegarandeerd goed!

KWO Aansteker

Nog zo’n onmisbaar item in de box! Van het dichtbranden van baitfloss tot het aansteken van je gasbrander, een aansteker moet altijd in de tacklebox zitten! Zeker met zo’n mooie KWO design erop 😉

Al met al scoor je als KWO Member voor amper €50 een HELE complete Najaarsbox!

Veel plezier met de box!

Team KWO

Shop de KWO Najaarsbox HIER!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl