Online shoppen bij De Tacklebox – Check de nieuwe website!

Favoriet Favoriet
Online shoppen bij De Tacklebox – Check de nieuwe website!

Bij KWO zijn we altijd benieuwd naar de laatste nieuwtjes over vangsten, maar ook over producten en andere karpergerelateerde zaken. Zo werd onze aandacht gewekt door de nieuwe website van karperspeciaalzaak De Tacklebox uit het Drentse Beilen. De mannen achter de winkel wezen ons erop dat het nu nóg eenvoudiger was om vanuit huis de beste producten te bestellen. Dát moesten we zelf maar eens aan een grondige test onderwerpen. Check in onderstaande video het resultaat!

Conclusie

We kunnen inderdaad concluderen dat het shoppen vanaf de bank bij De Tacklebox erg eenvoudig en snel is. Een paar voordelen van de webshop op een rij:

  • Zeer overzichtelijk en modern. Je op productsoort zoeken, maar ook aanbiedingen, nieuwe producten en populaire producten zijn categorieën waar je kunt kijken. Ook zijn gerelateerde producten weergegeven zodat je nooit meer iets vergeet.
  • Grote voorraad. Wij vissers hebben natuurlijk alleen geduld langs de waterkant, dus hoe relaxt is het dat bijna alles uit voorraad leverbaar is. Vandaag besteld is morgen in huis!
  • Kennis van zaken. De mannen van de winkel zijn natuurlijk niet de minste karpervissers. Als je je vragen kunt stellen aan Harnold Kikkert, Martin Post en Matthijs van Halm weet je zéker dat je deskundig advies krijgt.
  • Verschillende betaalmogelijkheden. Heb je geen creditcard of PayPal? Geen probleem, je kunt ook met Afterpay, Bancontact of iDeal afrekenen. Vergeet niet dat boven de € 50 de verzending gratis is.

De webshop werkt ook goed vanaf je mobiel!

KWO Redactie


Wil je meer weten over De Tacklebox? Bekijk dan de website en vergeet ook niet om de Instagram en de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl