ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Originals bestaat 5 jaar – Win een XXL aaspakket t.w.v. €250!

Favoriet Favoriet
Originals bestaat 5 jaar – Win een XXL aaspakket t.w.v. €250!

De Nederlandse aasfirma Originals bestaat deze maand alweer vijf jaar en dat is reden voor een feestje! De boys gaan hun vijfjarig bestaan namelijk vieren met een aantal dikke vette acties. Vanaf vandaag maak je zelfs kans op een Krill Caramel aaspakket ter waarde van maar liefst 250 euro!

De Krill Karamel is een absolute TOPPER! Schrijf je nu in en maak kans op dit aaspakket!

Zo maak je kans

De mannen van Originals aan het woord: Laten we met het belangrijkste beginnen: de winactie! Meedoen is simpel. Wil jij kans maken op de Krill Caramel XXL Deal? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Originals (klik HIER) en like de Instagram pagina. Zodra je aan beide voorwaarden hebt voldaan speel je automatisch mee. Ben je reeds ingeschreven voor beide pagina’s? Dan maak je sowieso kans op dit topaas!

In deze foto zit meer verborgen dan je denkt… Sta je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Originals, dan krijg je aankomende zondag een hele interessante mail in je mailbox!

Nieuwe producten

Naast deze prijs is het sowieso de moeite waard om beide pagina’s frequent te bezoeken. De vissers van Originals delen hier vaak de vetste vangsten, tips & trics, leuke acties en nieuwe producten. Zo gaan ze je aankomende weken sowieso trakteren op enkele vette deals en ook staat de lancering van een gaaf nieuw product in de planning. Deze zal als eerst worden aangeboden aan iedereen die staat ingeschreven voor de nieuwsbrief, dus doe daar je voordeel mee!

Succes met de winactie en tot snel!

Team Originals


Volg jij de Originals mannen al op Instagram? Volg hun laatste avonturen en productnieuwtjes op deze pagina en zorg ervoor dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief om kans te maken op de prijs!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl