Pak je voordeel bij Pioneer Baits @ Carp Zwolle!

Favoriet Favoriet
Pak je voordeel bij Pioneer Baits @ Carp Zwolle!

Inmiddels zijn de mannen van het Nederlandse aasbedrijf Pioneer Baits niet meer weg te denken van de beursvloer in Zwolle. Ieder jaar staat er weer een mooie (en gezellige) stand met een team van fanatieke karpervissers klaar voor het publiek. Daarnaast biedt Pioneer Baits je ook diverse mooie aanbiedingen op de stand. In deze update lees je welke voordelen je allemaal kunt scoren en waarom een bezoekje aan hun stand de moeite waard is.


De mannen van Pioneer Baits vertellen: Het is bijna zo ver: De 25e editie van Carp Zwolle! Ook Pioneer Baits is dit jaar weer aanwezig met hun ‘high quality’ producten, DIKKE kortingen én het gezellige team! Kom vrijdag 1, zaterdag 2 of zondag 3 februari naar Zwolle, check stand 504 in hal 5 en scoor jouw korting.

INTRODUCTIEPAKKET

Zoals ieder jaar heeft Pioneer Baits ook dit jaar weer een aantal super scherpe ‘beursknallers’ voor jullie in petto. Naast hoge kortingen op de boilies, met enkele zeer scherpe 25 kg acties, kunnen jullie ook voor een aantal combi-aanbiedingen gaan. Bijvoorbeeld het succesvolle introductiepakket voor slechts € 15,-. Bij dit pakket kan je kiezen uit 2,5 kg boilies of Chopz, en krijg je er naar keuze een potje pop-ups, wafters of featherweights bij, óf 250 ml baitsoak in de smaak die je wenst.

Dit introductie pakket kost slechts € 15,- in plaats van € 20,95-24,45. Bij aankoop van twee introductiepakketten krijgt u zelfs een Pioneer Baits Baitbucket cadeau ter waarde van € 4,95!

Wil je kennis maken met Pioneer Baits? Check de voordelige introductie pakketten!

BAITSOAKS, POP-UPS EN FEATHERWEIGHTS

Onder het motto ‘never change a winning team’ hebben we ook de aanbieding met het haakaas en de baitsoaks terug laten komen. Normaal kost een pot pop-ups of featherweights of een flesje baitsoak (250ml) € 6,95. Dat is al een scherpe prijs als we naar de concurrentie kijken, tijdens Carp Zwolle zijn we met slechts € 5,- nóg scherper. Vanaf vijf stuks naar keuze voor maar € 20,-. Dat is omgerekend € 4,- per pot of flesje! Ook hebben we dit jaar de literverpakkingen baitsoak mee, van € 19,95 voor slechts € 15,- per stuk.

Baitsoaks en verschillende potjes pop-ups en featherweights…

…op Carp Zwolle tegen bodemprijzen!

DE TIJDELIJKE KNALLER VAN PIONEER BAITS

Vorig jaar bleek deze boilie bijzonder goed aan te slaan en dit jaar hebben we hem weer mee: De ‘Winter Special’. Een tijdelijk verkrijgbare boilie die het bijzonder goed doet in de winter, doe er de komende tijd nog even je voordeel mee! Hieronder een stukje informatie over deze winterbal.

‘Een goed verteerbare basismix met onder andere volkoren producten en een flink aandeel geroosterde tarwekiemen. Vaak worden niet geroosterde tarwekiemen gebruikt omdat deze makkelijker te krijgen en goedkoper zijn, maar de geroosterde kiemen hebben een vollere en lekkerdere smaak. Daarbij komt dat het roosteren de houdbaarheid zeer ten goede komt. Ook bevat deze Winter Special een mooie dosis Vitamealo en PreDigested vismeel. Vismeel? Juist! Dit wateroplosbare ingrediënt zorgt voor een mooie attractie, maar zal de karper niet snel verzadigen. Daarnaast bevat deze boilie een mooie dosis kelp, wat bol staat van vitaminen en mineralen. Een lichte dosis van onze blend van kokos en peach flavour, aangevuld met een drupje boterzuur maken deze Winter Special af.’

Een van de koude ‘slachtoffers’ van de Winter Special.

NIEUWE POP-UPS

Zoals ieder jaar op Carp Zwolle lanceren we een ‘Special Pop-up’ die we enkel op de beurs verkopen. Dit jaar hebben we er voor gekozen om twee soorten te lanceren en ze ook na de beurs te blijven leveren, hiervoor geldt wel: op=op! De recepturen van deze toppers zitten bomvol met attractoren en triggers, iets wat je niet veel ziet bij pop-ups. Nieuwsgierig? Kom ze checken op de stand! We geven een klein tipje van de sluier, we hebben een zoete en hartige variant…

Scoor jouw portie van de Winter Special, of één van de andere topbollen uit het Pioneer Baits gamma, tegen zeer scherpe beursprijzen tijdens Carp Zwolle 2018 op stand 504 in hal 5!

Check deze zeer scherpe aanbiedingen, zeker even de moeite waard om langs de stand te gaan!

Tot snel in Zwolle!

Team Pioneer Baits


Wil je meer weten over Pioneer Baits? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl