ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Perfecte struinset voor de zomerse visserij: de nieuwe Daiwa Cast’Izm 10ft + Emblem 45 molen!

Favoriet Favoriet
Perfecte struinset voor de zomerse visserij: de nieuwe Daiwa Cast’Izm 10ft + Emblem 45 molen!

Dat struinend vissen een prachtige manier is van het hedendaagse karpervissen, dat weten we allemaal. Wat is nu een set die hier goed bij past? De mannen van Daiwa geven je het antwoord met dit compacte 10-voets setje!


Daiwa vertelt: Binnen onze range aan hengels en molens zijn er allerlei verschillende setjes samen te stellen, ieder geschikt voor een eigen type visserij. Voor de komende maanden staat bij veel karpervissers de mobiele en compacte (zomer)visserij op het menu. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Een zeer fraaie struinset, uitermate geschikt om lekker compact op karpers te jagen!

Hiervoor hebben we namelijk de Cast’Izm ontworpen. Met deze hengel kan je echt alle kanten op. Hieronder vind je meer features over ons paradepaardje!

Daiwa Cast’Izm 10ft

Buiten het feit dat deze hengel een lust voor het oog is, is hij ook nog eens zeer geschikt voor het struinend vissen. Een manier die in het moderne karpervissen zijn vruchten zeer vaak afwerpt.

Ouderwets struinen is vaak enorm succesvol!

Een 10ft hengel met deze testcurve is geschikt voor meerdere visserijen. Als je deze hengel combineert met een goede molen kan je ook nog flinke afstanden halen! Het is dus niet enkel een ideale struinhengel. In een rubberboot is het ook handig om te drillen met een kortere hengel. Hij is bovendien zeer gaaf afgewerkt met een kurken handvat, want het oog wil natuurlijk ook wat! šŸ˜‰

Een lust voor het oog!

Verder zijn we natuurlijk niets zonder er een echt werkpaard onder te zetten. Zo maakt een Emblem 45 dit Daiwa setje helemaal compleet! Lees hieronder nog wat extra info over deze topmolen.

Daiwa Emblem 45

Een molen heeft enkele zeer belangrijke functies voor ons karpervissers. Het allerbelangrijkste is dat deze robuust moet zijn. Zeker voor het struinend vissen! Mede omdat je continu onderweg bent, veel moet verkassen en hopelijk veel moet drillen šŸ˜‰ Hij moet dus tegen een stootje kunnen omdat hij gebruikt moet worden!

Over een prachtexemplaar gesproken, wat een design!

Deze molen is afgewerkt met een Quick Drag, dit wil zeggen dat je de slip met slechts Ć©Ć©n draai kan afstellen. De nieuwe constructie van de Longcast afvoerrand vermindert de wrijving in de worp en vergroot de werpkracht! Door deze eigenschappen is de hengel ook geschikt voor andere soorten visserij, waarbij je verder moet kunnen werpen.

Deze bijzonder fraaie vis werd gevangen met de bovengenoemde set!

Kortom, een compleet setje van Daiwa waar je overal mee te werk kan gaan. Het strakke design gecombineerd met een beest van een molen zorgt ervoor dat geen enkele vis meer veilig is! šŸ˜‰

Geen karper is meer veilig voor jullie šŸ˜‰

Succes met het gebruik van onze producten!

Team Daiwa


Willen jullie meer te weten komen over nieuwtjes van Daiwa? Volg dan zeker hun Instagrampagina en hun Facebook pagina! Verder staan er ook veel interessante productvideo’s van ze op YouTube.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl