ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

‘Powerkick’ jouw devices aan de waterkant – Eindeloos stroom dankzij aggregaat!

Hoewel de accu oplossingen voor karpervissers anno 2021 behoorlijk uitgebreid zijn, komt het nog regelmatig voor dat we zonder stroom komen te zitten aan de waterkant. Om dat probleem te tackelen hebben de mannen van Powerkick een oplossing: een draagbaar aggregaat om al je devices mee op te laden!

Lange trips of grote wateren… Met de Powerkick 800 zijn stroomproblemen voorgoed verleden tijd!

De moderne karpervisser sleept flink wat elektronica met zich mee. Telefoons, tablets, laptops maar ook accu’s voor een elektromotor en/of dieptemeter worden door veel vissers gebruikt. Hoewel de accupower van al deze apparaten steeds beter wordt, zul je bij lange trips of grote wateren toch al snel wat stroom te kort komen. Was er nou maar een manier om je accu aan de waterkant op te laden…

Met de Powerkick 800 Outdoor kom je niet snel meer zonder stroom te zitten aan de waterkant!

Powerkick Outdoor Generator

Je raadt het al: die manier is er! De mannen van Powerkick hebben diverse aggregaten ontwikkeld waarvan er eentje specifiek voor de (karper)visser bestaat: de Powerkick 800 Outdoor. Dit model weegt slechts 8.5 kilo en is daarmee erg handzaam. Door de groene kleur ziet hij er ook nog eens carpy uit! Wellicht heb je de Powerkick Generator al eens voorbij zien komen in de video’s van Mark Hofman. Ook hij is al enige tijd in het bezit van een 800 Outdoor model die hij goed kan gebruiken tijdens zijn langere trips.

Een aggregaat is in feite een benzinemotor die elektriciteit opwerkt. De benzinetank heeft een capaciteit van 2.1 liter en kan een continue output van 700 Watt leveren gedurende vier uur lang. Middels een trekkoord kun je het aggregaat aanzetten en daarna is het simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en voila: je kunt je accu’s aan de waterkant opladen!

Aan de voorkant van de Powerkick vind je diverse veiligheidswaarschuwingen en een stopcontact voor je lader.

Specs en tips voor de praktijk

Zoals je net al kon lezen kun je met de Powerkick 800 Outdoor dus vier uur lang je accu van stroom voorzien. Met een snellader is dit genoeg om zelfs de grotere lithium accu’s, denk aan een Rebelcell 12.70AV of een Jarocells BTP75.12, volledig op te laden. De Powerkick 800 heeft een 4 takt 40 CC motor en is voorzien van een CE keurmerk. Bovendien krijg je twee jaar garantie op je aankoop!

Met de Powerkick 800 Outdoor kun je zelfs grote lithium batterijen volledig opladen!

Een dingetje om rekening mee te houden bij het gebruiken van de Powerkick is het geluid dat het aggregaat maakt. Hoewel de ‘herrie’ dankzij de moderne techniek tot het minimale wordt beperkt, raden wij je aan om het aggregaat altijd een stukje verderop te laten draaien en vooral overdag te gebruiken. Op zo’n zeven meter afstand produceert de Powerkick 800 slechts 58 decibel (vergelijkbaar met de stemmen van een mens) en daarmee valt het geluid dus reuze mee.

Op grote wateren als Cassiën heb je flink wat accupower nodig.

Bestaat jouw visserij uit lange trips of bevis je grote wateren waar je moet kunnen rekenen op een volle accu? Dan is de Powerkick 800 Outdoor een absolute must-have voor jou!

Succes met jouw visserij,

KWO Redactie


Meer weten over de Powerkick aggregaten? Bezoek dan de website en check de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Bekijk ook