ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

PUUR #3 – Karpervissen in Frankrijk met Bas van der Werff

Favoriet Favoriet
PUUR #3 – Karpervissen in Frankrijk met Bas van der Werff

Eén van de meest fanatieke avonturiers met een videocamera is toch wel de geslepen Bas van der Werff. Hij is niet vies van een potje autorijden om bij gave wateren te komen. In alweer het derde deel van PUUR knalt hij maar liefst 2800 dwars door Frankrijk en bevist hij een handvol wateren.

Of alle moeite wordt beloond, dat mogen jullie zelf gaan zien. Want tussen de verbouwing van zijn nieuwe huis door heeft Bas nog flink wat uurtjes gestoken in het editen van wederom een gaaf meesterwerkje. Geniet van PUUR III, een movie waarbij er ruim 20 minuten pure passie op je beeldscherm wordt afgevuurd!

Op naar deel 4 en 5. In die delen ga ik samen met m’n mattie Niels Brouwer op pad en ik kan nu al verklappen: die reis leverde weer een aantal heeeeele vette avonturen op!

Stay tuned!

BAS VAN DER WERFF


Voor meer mooie visvideo’s check je het Youtube kanaal van Bas van der Werff, klik hierrr! Volg hem ook op Instagram en Facebook voor gave foto’s en videosnippers!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl