Q&A met Bas van Klaveren van The Carp Specialist

Favoriet Favoriet
Q&A met Bas van Klaveren van The Carp Specialist

Wellicht ben je hem tegen het lijf gelopen op Carp Zwolle of heb je hem in het verleden al eens gesproken bij het boeken van een gave visvakantie. We hebben het natuurlijk over de oprichter en eigenaar van The Carp Specialist, Bas van Klaveren. Deze ondernemer biedt sinds jaar en dag een grote verscheidenheid van meren aan in binnen- en buitenland.

Door de jaren heen is Bas een echt BTW Specialist geworden. Zowel als aanbieder van visreizen als op visgebied!

Bas was meteen enthousiast toen we hem vroegen om mee te werken aan deze tweede editie van de Q&A. Er werden flink wat vragen gedropt op de Facebookpagina, dus er is genoeg stof om over te praten. Tijdens het gesprek komen dan ook vele leuke en opmerkelijke zaken aan bod. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de start van TCS en betaalwateren in Oost-Europa, maar ook het gevoelige onderwerp over de herkomst van karpers op betaalwateren komt aan bod.

Bas komt ieder jaar meerdere keren in Frankrijk en in de video vertelt hij dan ook een aantal leuke verhalen.

Ook op technisch gebied doet Bas een aantal van zijn favoriete montages en systemen uit de doeken. Klik dus snel op de video hieronder, pak er een biertje (of een frisje) bij en check de Q&A met Bas van Klaveren. Veel kijkplezier!

Is je interesse voor het vissen op betaalwater na het bekijken van de video gewekt? Werp dan eens een blik op de website van The Carp Specialist voor meer informatie en boekingen, klik op de button hieronder! Wie weet sta jij dit jaar wel met een schitterende karper te poseren op één van de vele wateren uit Bas z’n portfolio! 😉

Klik hier voor meer informatie

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl