ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

UPDATE: Minder dan 24 uur te gaan & laatste hint – Raven Quest 2019

Favoriet Favoriet
UPDATE: Minder dan 24 uur te gaan & laatste hint – Raven Quest 2019

De spanning stijgt… Hoeveel karpervissers zijn er achter de geheime locatie en wie gaat er morgen met een nieuwe uitrusting(?3.055,-) aan de haal? Meedoen is gratis en kan nog steeds.

Hoe doe je mee? Zorg dat je het codewoord in je mailbox krijgt, check alle hints en meld je morgen tussen 10:30 en 10:45uur bij het water dat we zoeken. Verderop in deze update lees je alles dat je moet weten en in de onderstaande afbeelding vind je de LAATSTE hint.

De allerlaatste hint van de Raven Quest 2019. Ga jij morgen met de uitrusting naar huis?

De Raven Quest 2019 is in volle gang. Heb jij al een vermoeden naar de geheime locatie van de MEGA KARPERSET? Je kan nog meedoen! In deze update vertellen we je waar je de eerste hints kunt vinden. Meedoen is GRATIS en je hebt alle touwtjes zelf in handen om jezelf tot winnaar van deze actie te bekronen.

Hier vind je hint 1 t/m 5

Ben jij een slimme speurneus dan maak je al snel goede kans op de vette prijs(?3.055) die ter beschikking wordt gesteld door Raven en enkele topmerken uit het karperwereldje. Hieronder lees je waar je de hints precies kunt vinden. Wil je deelnemen aan deze actie dan heb je het “codewoord” nodig. Dat krijg je direct in je mailbox als je hier jouw e-mail achter laat.

Hou de Raven Quest goed in de gaten en wie weet ga jij er met o.a. drie van deze Daiwa Emblems molens vandoor, met een totale waarde van ?479!

Hint 1

Hofman helpt je op weg via de Facebookpagina van Raven. Vergeet niet de pagina te volgen het kan zo maar zijn dat hier nog een hint verschijnt;)

Hint 2

Een kleine rekenknobbel en een beetje logisch nadenken en je bent al een stuk dichterbij de “geheime locatie”. Check de KWO Facebook pagina om de snelweg te vinden die vlak langs die water ligt.

Meedoen is gratis en met deze hints heb je alle touwtjes zelf in handen om de geheime locatie te vinden!

Hint 3

Weer een stap dichterbij! Hint 3 vind je op de Instagrampagina van Raven. Een beetje slimmerik heeft inmiddels een shortlist van wateren!

Een stap dichterbij de “geheime locatie” via de Instagram van Raven.

Hint 4

Onze levensgenieter Pilaar is inmiddels weer in Nederland na zijn roadtrip van de afgelopen weken. Vanuit Itali gaf hij hint 4 prijs. Dat gaat zoals altijd weer op zijn “Pilaars” en dus is het vinden van het antwoord een fluitje van een cent.

Hint 5

Benieuwd naar de vijfde hint? Check dan de onderstaande live video!

Kun je de video niet goed zien? Bekijk ‘m dan in de full screen modus of ga naar de KWO Facebookpagina.

Weten waar je de overige hints kunt vinden zodat jij aankomende zaterdag met een nieuwe uitrusting van meer dan ?3.000,- naar huis gaat? Hieronder vind je alles dat je moet weten over de Raven Quest 2019.


Raven Quest 2019 ? Vind de locatie en win een karperuitrusting t.w.v. ?3.055,-!

Het karperwereldje is in grote spanning. Waar is de geheime locatie en wie gaat er vandoor met de MEGA KARPERSET van Raven?! Iedereen kan meedoen. Lees hieronder hoe je het codewoord ontvangt en wanneer de eerste hint bekend bekend wordt gemaakt!


Op zaterdag 12 oktober staat deze complete karper uitrusting ergens in Nederland aan de waterkant. Kom jij achter de locatie en weet je het codewoord te noemen, dan kan jij zo maar eens degene zijn die aan de haal gaat met deze set! De Raven Quest 2019 loopt van donderdag 26 september tot en met zaterdag 12 oktober.

Dit is de karperset die je kunt winnen!

Molens, hengels, stoel, foedraal, tent, net, spodset, weegschaal, driepoot, beetmelders, strechter, barrow, onthaakmat, montages, 15 kilo aas en nog veel meer! Met deze set ben je klaar om je volgende sessie succesvol af te sluiten. Bij Raven houden ze van samenwerken en dat komt goed uit. Er waren namelijk meerdere groothandels bereid een aantal prachtige producten ter beschikking te stellen voor deze spectaculaire actie. De set met een totale waarde van ?3.055,- is mogelijk dankzij Daiwa, JRC, ProLine, Solar Tackle, Crafty Catcher, Rod Hutchinson en Faith Tackle. Bedankt hiervoor! Hieronder bekijk je alle prijzen:

 1. 3x Daiwa Emblem 45 SCW QD ?479,97
 2. Rod Hutchinson Cabrio Hybrid Brolly System ?439,99
 3. 3x Rod Hutchinson IMX 12ft 3.00lb ?419,97
 4. Rod Hutchinson Big Kipper XL ?279,99
 5. JRC Cocoon 2G Barrow Wide Wheel + cover & straps ?218,97
 6. Solar A1 Aluminium pod 3-rod ?209,99
 7. 3x Crafty Catcher 15mm Retropakket 5kg ?200,88
 8. Faith G-Eazy Carp Net ?129,99
 9. Faith Wicked Baitalarm Set 3+1 ?129,99
 10. ProLine Unhookingmat Xtreme Protection Camou ?104,95
 11. Faith The Weigh Pod + S.I.D. digital scale 50kg ?99,98
 12. Faith Mistress Chair L ?79,99
 13. Faith end-tackle pakket ?69,39
 14. Faith Overdrive Spod Rod 12ft 4.50lb ?67,99
 15. Faith Holdall Deluxe Full Padded 12ft ?64,99
 16. Faith Endurance 8000 Spod Reel ?57,99
In de karperset o.a. drie van deze Daiwa Emblems met een totale waarde van ?479,-
Kom je achter de geheime locatie? Dan kan dit Rod Hutchinson Cabrio Brolly System t.w.v. ?439,99 van jou zijn.
Met behulp van deze JRC Barrow kan de uitrusting zo met de winnaar mee!

Zo doe je mee

Vis je op karper dan kan je op zoek naar de geheime locatie. De komende dagen en weken zullen we je middels diverse hints op weg helpen naar deze plek. Om te beginnen laat je jouw e-mailadres achter op deze pagina “Raven Quest 2019”. Je krijgt vervolgens per mail het codewoord dat nodig is om deel te nemen aan de werpwedstrijd op 12 oktober. Op die dag kom je net als de teams van KWO en Raven tussen 10:30 en 10:45 naar het water dat we zoeken. Vervolgens noem je (in n keer) het codewoord en mag je deelnemen aan de werpwedstrijd!

Ook deze Solar Tackle A1 pod(?209,99) kan van jou zijn!
ProLine levert deze oerdegelijke onthaakmat voor de Raven Quest

LET OP: Je ontvang het codewoord direct als je jouw email achterlaat op de inschrijfpagina van de Raven Quest 2019.

Werpwedstrijd

Kom jij op 12 oktober tussen 10:30 en 10:45 op de juiste plek en ben je de enige? Dan kan je de set zo meenemen! Zijn er echter meer slimmeriken die de juiste locatie weten te raden dan wordt de winnaar bepaald doormiddel van een werpwedstrijd. Je hebt alle touwtjes dus zelf in handen bij deze Raven Quest. Tijdens de werpwedstrijd mag iedere deelnemer twee keer werpen. Degene die in n van deze worpen het dichts bij de geplaatste marker werpt, wint de Raven Quest 2019 en kan de bijbehorende karperset direct mee naar huis nemen!

Hoe zijn jouw werpskillz?

Zo blijf je up-to date en krijg je de eerste hint!

De aanwijzingen zullen zowel via de sociale kanalen van Raven als KWO gedeeld worden. Op vrijdag 27 september wordt de tip bekend gemaakt! Zo ben je als eerste op de hoogte:

 1. Like de Facebookpagina’s van Raven en KWO
 2. Volg Raven en KWO op instagram
 3. Abonneer op de Youtube kanalen van Raven en KWO
 4. Niet vergeten: schrijf je in voor de Quest om het codewoord te ontvangen
Ik ben er ook bij op 12 oktober, succes!

Wil je alle spelregels van de Raven Quest 2019 lezen? Klik dan op de link hieronder!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl