Raw December Session – Pieter van de Werfhorst en Saron Debets

Favoriet Favoriet
Raw December Session – Pieter van de Werfhorst en Saron Debets

VIDEOTIME! In de KWO Boulevard van afgelopen zondag konden jullie al een klein voorproefje zien van de prachtige sessie die Pieter van de Werfhorst en Saron Debets samen beleefden in december. In de koude, natte en winderige wintersessie weten de mannen vis na vis op de kant te krijgen!


Pieter en Saron, bekend van de merken Grade, Pole Position en Saga, gaan in deze video als vanouds tekeer en ‘timmeren’ zich in de blubber een slag in het rond. De aanbeten volgen elkaar in een rap tempo op en al snel is de chaos weer compleet! Het gevolg is een heerlijk no-nonsens actiefilmpje, waarin de beide mannen tijdens het vissen en filmen helemaal los gaan! De beeld- en geluidskwaliteit is verre van goed, maar dit deert absoluut niet want dit is vissen op zijn best. Enjoy!

Wil je meer weten over de luggage van Grade, de end-tackle van Pole Position of het aas van Saga dat door de mannen wordt gebruikt? Klik dan op de button hieronder om de website van Strategy te bezoeken!

Bezoek de website


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl