Succesfull Baits is weer terug van vakantie!

Favoriet Favoriet
Succesfull Baits is weer terug van vakantie!

De vakantie is voorbij, dat betekent dat Succesfull Baits weer in de running is. Naast al het aas bieden ze ook veel materiaal aan voor de karpervisser. Zo vind je in de webshop stretchers, tenten, tassen, hengels, molens en nog veel meer!


Succesfull Baits: Vanaf vandaag is onze klantenservice, verzending en productie weer online en in flow. We hebben onze 2-weekse vakantie met veel vissen beëindigd en zijn nu graag weer beschikbaar voor alle klanten (zoals gewoonlijk).

Puur karakter en geen additieven – Freezer Baits

Onze Freezer Baits zijn volledig gemaakt zonder toevoeging van conserveermiddelen, dus deze boilies moeten snel na het conserveren ingevroren worden. Alle recepten van onze Freezer Baits zijn afgestemd op het dieet van karpers! De natuurlijke ingrediënten geven de boilies een heerlijk, natuurlijke smaak.

Traveller – Salted Boilie

Gezouten boilies, onze Travellers, bevatten geen conserveermiddelen en worden geconserveerd met behulp van een beproefde conserveermethode. Ons gezouten aas voor het karpervissen combineert de voordelen van diepvries- en geconserveerde boilies, maar zonder toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen. We gebruiken de methode van het uitharden en vervolgens bewaren we de verse boilies met natuurlijk zout. Een groot voordeel van zout, het heeft geen negatieve invloed op de smaak of geur van boilies. Integendeel! Karpers zijn dol op zoute boilies. In dit geval slaan we twee vliegen in een klap. De goede duurzaamheid maakt onze Traveller Boilies ook de ideale boilie voor langere reizen of vakanties in binnen- en buitenland.

De gezouten boiles van Succesfull Baits.

Karpermateriaal

In onze webshop vind je een groot assortiment aan karpermateriaal. Zo hebben we stretchers, tenten, tassen, hengels, molens en nog veel meer. Voor het complete assortiment klik je hier.

In het assortiment vind je ook veel producten die nieuw zijn, bijvoorbeeld de Fox Eos 1 Sleeping Bag. Voor alle nieuwe producten klik je hier.

Nieuw in het assortiment; Fox Eos 1 Sleeping Bag

Voor meer informatie en het complete assortiment van Succesfull Baits klik je hier! Hou ook de Facebook-pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl