ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Supersessie op Nederlands parkwater – Kevin Diederen en Michiel Pilaar

Favoriet Favoriet
Supersessie op Nederlands parkwater – Kevin Diederen en Michiel Pilaar

Wat krijg je als je 2 fanatieke karpervissers mét videocamera’s bij elkaar zet? Het antwoord is eenvoudig: toffe movies! Eind vorige maand bezocht Michiel Pilaar een Brabants parkwater om mee te vissen met Kevin Diederen. Runs, humor, gezelligheid én leerzame tips & tricks… Het komt allemaal voorbij in onderstaande video. Veel kijkplezier!

‘Kevin Vlogt’ op YouTube

In de movie wordt wel duidelijk dat Kevin de Nederlandse visserij uitstekend onder controle heeft. Dit komt ook terug in zijn populaire videoserie op het Korda Benelux YouTube kanaal.

Parkwatertjes als deze zijn zeer geschikt voor het late najaar en het begin van de winter.

In ‘Kevin Vlogt‘ neemt Kevmeister de kijkers mee in zijn actieve visserij. Iedere vlog staat in het teken van een nieuw water en telkens moet hij zijn aanpak een beetje tunen om succesvol te zijn. Dat er veel tips & tricks voorbij komen moge duidelijk zijn!

Ook Michiel wist enkele mooie vissen te strikken tijdens deze oktobersessie.

Al met al zijn de video’s het bekijken meer dan waard. Kevin heeft inmiddels 9 movies voor je klaar staan, dus als je een dagje niets te doen hebt kun je heerlijk gaan bingewatchen 😉

De chod… Een rigje die door Kevin het hele jaar door succesvol wordt ingezet!

Volg Kevin ook op Instagram, klik hier.

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl