ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

TOPVIDEO: Banktime Stories Part 3 – Karpervissen in Amsterdam!

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO: Banktime Stories Part 3 – Karpervissen in Amsterdam!

Hij staat voor jullie klaar: het derde deel van de spectaculaire serie Banktime Stories! In deze video volgen we de mannen achter de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA op jacht naar karpers in de Nederlandse hoofdstad!

De jacht naar ‘urban’ standskarpers is geopend!

Over de video

De mannen vertellen: In deze compleet nieuwe serie karperfilms nemen de mannen achter de merken POLEPOSITION, GRADE en SAGA je mee naar de waterkant. Prachtige, spectaculaire en sfeervolle beelden op wisselende locaties en wateren die bol staan van de beleving, actie en uiteraard mooie vissen!

Ook in dit derde deel komen de nodige vissen op de mat. Een must-see!

In deel 3 gaan Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets aan de slag in het centrum van onze hoofdstad. In de grachten, langs de kades, onder de bruggen, tussen de boten en het zwerfafval valt veel te halen. Obstakel vissen pur sang! We kunnen nu al verklappen dat dit een bijzondere, maar zeker ook zeer spectaculaire en ramvolle actiefilm is geworden. Wederom vol actie, humor, gillende piepers, harde drils en veel kromme hengels. Kortom: deze video mag je niet missen. Enjoy!


Voor meer informatie over de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA surf je naar de website, check je de Facebookpage én volg je de mannen op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl